Italia. O româncă a fost salvată după ani de calvar. A fost bătută, umilită și închisă în cotețul păsărilor

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:
Foto ILUSTRATIV
Foto ILUSTRATIV

O româncă a fost salvată de carabinierii care i-au arestat iubitul, tot român, în vârstă de 50 de ani, după doi ani de calvar în Corigliano, Italia.

Potrivit quicosenza.it, faptele, de o gravitate nemaiauzită, încep în primele luni ale anului 2018, când românca decide să meargă să locuiască cu el în Italia pentru a continua povestea lor de dragoste.

Imediat, însă, bărbatul ar fi fost devenit violent atunci când consuma alcool sau atunci când devenea gelos fără motive. A început să o insulte și să o amenințe, apoi a trecut la bătăi frecvente. De fapt, femeia a fost bătută din motive banale sau pur și simplu din cauza geloziei lui oarbă. Unul dintre episoade a avut loc chiar de ziua de naștere a femeii, atunci când concubinul a lovit-o în zona ochilor provocându-i un hematom vizibil. Cu o altă ocazie, bărbatul ar fi lovit-o peste gură atât de puternic încât i-a rupt dinții.

Dar unul dintre cele mai tulburătoare episoade - după cum afirmă chiar bărbatul - a avut loc în ultima zi a anului, când femeia i-a cerut partenerului ei să petreacă Revelionul așa cum o face toată lumea, invitând prieteni, compatrioții de acasă. Drept răspuns, bărbatul a început să o insulte acuzând-o că ar fi vrut să-l trădeze în casa lui și din acest motiv a închis-o în cotețul găinilor, lăsând-o toată noaptea de Revelion acolo.

Femeia, după un calvar care a durat aproape doi ani, a decis să-l reclame după încă o ceartă, din motive inutile, când aceasta a fost la un pas de moarte. După ce a pus-o la pământ lovind-o cu pumnii, a început să o lovească în piept cu pantofii de serviciu care aveau vârful de fier, lăsând-o să sângereze pe podea. Românca a sunat la ambulanță și a fost dusă de urgență la spital cu răni la nivelul întregului corp și o contuzie pulmonară.

Bărbatul a fost arestat preventiv și urmează să fie prezentat în fața judecătorilor pentru a da socoteală pentru faptele sale.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel