Italia. O româncă a făcut prăpăd într-un supermarket: Și-a burdușit geanta cu adeziv pentru proteze dentare

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Italia. O româncă, prinsă cu geanta burdușită de produse furate
Italia. O româncă, prinsă cu geanta burdușită de produse furate

După un apel la 113, agenții de la Postul de Poliție Ariano Irpino s-au deplasat la supermarketul PAM din via Martiri, unde au identificat și percheziționat o femeie, de 54 de ani, de origine română. 

Femeia, cetățean român, cu domiciliul în Monteforte Irpino (AV), avea în geanta de umăr diverse pachete de produse de igienă: pastă adezivă pentru proteze dentare și spray-uri pentru păr, în valoare totală de 133 euro.

În urma cercetărilor, agenții de poliție au stabilit că toate produsele din geanta româncei au fost sustrase cu puțin timp înainte de la compartimentul „Produse de igienă și frumusețe” a supermarketului PAM di via Martiri.

Prin urmare, agenții de poliție au reținut-o pe româncă, care acum este cercetată, în stare de liberate, pentru infracțiunea de furt calificat. Aceeași femeie a comis și alte furturi cu dexteritate din diferite supermarketuri din provincia Avellino, relatează retesei.com.

Supermarketul Pam fusese deja vizat, pe 9 februarie, de alți cetățeni români care au reușit să fure numeroase pachete de conserve de ton. Hoții români, în urma investigațiilor comisariatului PS Ariano Irpino, au fost prezentați în fața magistraților de la Parchetul din Benevento.

Un alt român a fost reținut, după ce a fost prins cu droguri în mașină.

 

Italia. Român, oprit pentru un control în trafic. Bărbatul ascundea în mașină peste un kilogram de hașiș

 

Miercuri, 9 februarie, în cadrul controalelor care vizau prevenirea și stoparea infracțiunilor legate de trafic și consum de droguri, echipa Poliției Judiciare a efectuat 4 percheziții domiciliare. În urma acestor controale, au fost reținuți doi bărbați, între care și un român din Civitavecchia.

În această dimineață, a avut loc audierea pentru validarea arestării a doi cetățeni, un italian și un român, asupra cărora au fost găsite două kilograme de hașiș. Cei doi bărbați au fost arestat de polițiștii de la Postul de Poliție Civitavecchia.

Miercuri, 9 februarie, în cadrul unor controale, care vizau traficul de droguri, echipei Poliției Judiciare au efectuat 4 percheziții domiciliare, ân timpul cărora au fost găsite și confiscate 2100 de grame de hașiș.Doi bărbați au fost arestați, iar cel de-al treilea a fost denunțat în stare de libertate.

Cei doi bărbați au fost arestați în cadrul a două operațiuni distincte, prima în municipiul Santa Marinella, unde în urma unui control rutier al unui autovehicul, SAU, au fost găsite 1.002 grame de hașiș. Ulterior, în timpul percheziției domiciliare a bărbatului, agenții au ridicat o cantitate modestă din același drog și un cântar de precizie folosit pentru ambalarea acestuia, scrie  bignotizie.it.

În continuarea controalelor, privind combaterea traficului de droguri, în unui nou control rutier, agenții l-au oprit pe un cetățean român, asupra căruia au găsit 1.005 de hașiș. În cadrul verificărilor, un tânăr Civitavecchia a fost găsit în posesia a 96,88 grame de hașiș. Acesta a fost raportat și în stare de libertate.  

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel