Italia. O româncă a ajuns la închisoare, după ce a extorcat un bărbat, cu care a întreținut relații sexuale

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
Italia. O româncă a ajuns la închisoare, după ce a estorcat un bărbat, cu care a întreținut relații sexuale
Italia. O româncă a ajuns la închisoare, după ce a estorcat un bărbat, cu care a întreținut relații sexuale

O femeie de 42 de ani, de origine română, a fost arestată de către Carabinierii Compagniei di Aurisina. Românca, împreună cu alți 4 complici, au extorcat, prin amenințări, sume importante de bani de la un bătrân, care care femeia a întreținut relații sexuale cu o persoană în vârstă, care apoi a cerut ajutorul oamenilor legii. 

Cercetările, care au început în urma plângerii  bătrânului, au fost efectuate de către carabinierii de la Compania Nicosia, coordonată de Parchetul Enna. Într-un final, cercetările au dus la solicitarea și emiterea ulterioară a măsurilor asigurătorii față de subiecții responsabili, scrie ilpiccolo.gelocal.it.

Gruparea infracțională a extorcat de la persoana în vârstă sume mari de bani, prin amenințări după consumarea actului sexual.

Arestarea celor patru infractori a fost posibilă prin coordonarea carabinierilor Companiei din Nicosia și ai Compagniei di Aurisina. Românca a fost arestată la granița cu Slovenia în timp ce intenționa să părăsească Italia, Românca a fost dusă la închisoarea din Veneția.

În luna noiembrie anul trecut, dusese arestați și cei patru complici ai româncei, printre care 3 români și un italian, acuzați de estorcare calificată și exploatarea prostituției.

 

Prostituată româncă, acuzată că a furat verigheta clientului cu care negocia serviciile sexuale

 

O româncă de 31 de ani din Orvieto - Italia, a fost arestată, anul trecut, în luna noiembrie,  de carabinieri, fiind acuzată că a furat verigheta unui bărbat cu care negocia prețul pentru serviciile sexuale.

În cadrul a două operațiuni separate desfășurate joi, 25 noiembrie 2021, carabinierii din cadrul Companiei de Carabinieri din Orvieto au denunțat la Procuratura din Terni o femeie de naționalitate română, care locuia într-o tabără din Roma.

Astfel, operațiunea a avut loc la Orvieto, în jurul orei 16.00, când carabinierii de la postul local, în urma unei plângeri, au găsit o româncă de 31 de ani, acuzată de furt.

Femeia locuia într-o tabără din zona Tiburtina din Roma, românca fiind deja cunoscută de poliție și având antecedente. Astfel, aceasta este acuzată că i-a furat verigheta unui bărbat cu care a întreținut relații sexuale.

Din primele informații, se pare că femeia negocia cu victima sa tariful pentru a întreține relații sexuale, negocierile având loc în apropierea gării. De asemenea, femeia a fost reclamată pentru că nu a respectat ordinul care îi interzicea să se întoarcă la Orvieto, emis în luna august, anul trecut, scrie orvietosi.it.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel