Italia. O minoră ROMÂNCĂ a fost SECHESTRATĂ, BĂTUTĂ și lăsată ÎNSĂRCINATĂ de un tunisian

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Magistraţii de la Curtea Penală din Ragusa, Italia, l-au condamnat la şase ani de închisoare pe tunisianul Karim Frej, 42 de ani, acuzat că a bătut şi a sechestrat o româncă.

Întreaga poveste datează din urmă cu câţiva ani, Frej fiind capturat la începutul lui 2016, după ce unui vecin i s-a făcut milă şi a anunţat la poliţie, cu un telefon anonim, situaţia în care se află tânăra.

Citește și Italia. O mămică ROMÂNCĂ este DISPĂRUTĂ de două luni. Familia, STRIGĂT de AJUTOR pentru ca Florentina să revină la micuțul ei

Tunisianul şi românca au început o relaţie încă din perioada în care fata era minoră. La scurt timp, bărbatul a început să-şi dea arama pe faţă şi să o supună pe fată la diferite cazne. Românca a vrut să rupă relaţia, însă tunisianul nici nu a vrut să audă aşa ceva, potrivit Observator. A început să o ţină pe româncă închisă în casă, să o bată şi chiar i-a făcut un copil.

La începutul lui 2016, după ce un vecin a anunţat situaţia la poliţie, oamenii legii au verificat la faţa locului şi au descoperit uşa casei închisă cu un lacăt uriaş. Au spart lacătul şi au salvat-o pe româncă, dar şi pe fiul acesteia de numai câteva luni.

Citește și Italia. O BADANTĂ ROMÂNCĂ, HĂRȚUITĂ și LOVITĂ timp de ȘAPTE ANI de un pensionar italian

Frej a fost arestat, iar acum a fost condamnat la şase ani de închisoare pentru comiterea infracţiunilor de violenţă domestică, vătămare corporală şi lipsire de libertate.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel