Italia. O menajeră ROMÂNCĂ a făcut prea multă „curățenie” în casa unui pensionar: 25.000 de euro au DISPĂRUT

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:

O menajera româncă, în vârstă de 32 de ani, a fost arestată pentru săvârșirea infracțiunii de furt după ce ar fi sustras suma de 25.000 de euro din apartamentul în care lucra, deținut de un pensionar italian, în vârstă de 63 de ani.

Potrivit torinotoday.it, evenimentul a avut loc în după-amiaza zilei de joi după ce proprietarul casei a raportat lipsa de bani din seif, fără a fi semne de intrare forțată. 

Încă de la început, suspiciunile anchetatorilor s-au concentrat pe românca care trebuia să facă curățenie la domiciliul pensionarului. Militarii Secției Operaționale a N.O.R. din Rivoli au instituit un serviciu de observare, urmărire și control vizat.

La finalul curățeniei, femeia a fost monitorizată constant de militari în mișcările sale și, după ce au verificat-o au găsit suma de 350 de euro în numerar asupra sa, au decis să o rețină. Din percheziția personală a rezultat că tânăra de 32 de ani a ascuns în chiloți cei 350 de euro din seif. După ce formalitățile au fost finalizate, ea a fost plasată în arest la domiciliu.

Cei 350 de euro au fost înapoiați proprietarului, însă această sumă este o parte din banii care îi lipsesc pensionarului. Aceasta este acuzată că ar fi furat peste 25.000 de euro din casa italianului.

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel