Italia. O gravidă aflată în comă din cauza Covid a născut o fetiţă

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
gravida in coma a nascut o fetita
gravida in coma a nascut o fetita

O avocată, în vârstă de 38 de ani, s-a îmbolnăvit de Covid şi a intrat în comă în urma complicaţiilor bolii. A fost internată în terapie intensivă, în comă, și a născut o fetiță

Nașterea incredibilă a avut loc într-un spital din Chapecò, în sudul statului Santa Catarina. Cu acordul soţului femeii, medicii i-au făcut cezariană, în a 35-a săptămână de sarcină, informează ilmessaggero.it. 

Fetița, numită Maria Luiza, a avut şi ea Covid, dar a supravieţuit. Femeia, Danubia Leiden, şi-a văzut fetiţa după 19 zile, când s-a trezit din comă. Danubia este şi ea bine acum și a mulțumit public medicilor spitalului pe rețelele de socializare. 

«Starea mea s-a înrăutățit brusc, am ajuns la terapie intensivă pentru o tromboză pulmonară. La trezirea din comă, după 19 zile, primul lucru pe care l-am făcut a fost să-mi pun mâna pe stomac: am crezut că am pierdut copilul, nu mi-am dat seama că fiica mea s-a născut cu cezariană. Am putut să o văd doar prin apel video, pentru că eram încă pozitivă”, a declarat femeia pe site-ul web G1.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel