Italia. Un octogenar i-a venit de hac unui român de 23 de ani care intrase în casa lui să fure. Carabinerii, impresionați

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
Poliția a confiscat trei proprietăți în valoare de 420.000 de euro în Italia. O societate românească este implicată
Poliția a confiscat trei proprietăți în valoare de 420.000 de euro în Italia. O societate românească este implicată

Un român de 23 de ani a intrat în casa unui octogenar pentru a fura. S-a întâmplat în după-amiaza zilei de duminică, 21 februarie, când agenții Comisariatului din Desenzano del Garda au primit o cerere de intervenție de la un rezident de 80 de ani din cătunul San Martino della Battaglia.

Tânărul român a încercat să pătrundă într-o casă, dar a fost descoperit de proprietar și arestat de poliție. S-a întâmplat în după-amiaza zilei de duminică, 21 februarie, când agenții Comisariatului din Desenzano del Garda au primit o cerere de intervenție de la un rezident de 80 de ani din cătunul San Martino della Battaglia.

Agenții Volante s-au deplasat imediat la fața locului și l-au blocat pe fugar.

Tânărul - un român de 23 de ani cu antecedente - intrase în casă, când  a fost descoperit de victimă, care începuse să țipe și, astfel, să-l pună pe fugă. Bătrânul și fiica lui, însă, l-au „urmărit”, l-au imobilizat, iar agenții l-au arestat.

Arestarea, potrivit unei note din cadrul Cartierului General al Poliției, a fost validată, iar românul a intrat direct la închisoare, informează bsnews.it.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel