Italia. O fetiță româncă le-a cerut, în lacrimi, ajutor profesorilor ei: „Tata mă bate și o face des. Mă tratează urât și mi-e frică“

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

O adolescentă româncă le-a cerut ajutorul profesorilor ei, după ce și-a acuzat tatăl de rele tratamente. Fata le-a spus celor de la școală că părintele ei o bate adesea și că îi este foarte teamă.

„Tata mă bate și o face des. Se poartă urât cu mine și mi-e frică“. O fetiță româncă care locuiește în Carpi s-a adresat în lacrimi profesorilor săi pentru a fi ajutată și protejată.

În urma investigațiilor, bărbatul a fost supus unei măsuri de îndepărtare din locuința familiei, iar ieri, în urma investigațiilor efectuate de carabinieri, a fost trimis în judecată. Românul este acuzat de rele tratamente.

Faptele datează din octombrie 2020, iar la scurt timp după aceea tânărul tată român a fost scos din casa în care locuia împreună cu fiica sa, care acum urmează cursurile liceului, fratele său mai mic și soție.

Școala a raportat incidentul după ce fata s-a adresat profesorilor, susținând că tatăl ei a maltratat-o și povestind câteva episoade violente la care a fost supusă. Agresivitate verbală și fizică, potrivit Il Resto Del Carlino.

Tânăra din Carpi nu este singura fetiță româncă supusă de părintele ei larele tratamente. Un cetățean român a fost acuzat de agresiune sexuală în formă agravantă și rele tratamente aplicate fiicei sale. El a fost arestat sub acuzația de viol asupra fiicei sale, care a rămas însărcinată în urma violențelor sexuale. Evenimentul dramatic s-a petrecut la Cerignola, în provincia Foggia.

Minoră româncă, violată de tată și lăsată însărcinată



Cercetările polițiștilor au început în momentul în care au primit o sesizare cu privire la un grup familial dintr-o fermă din zona rurală a comunei Daunia, în care se aflau minori, în special o fată însărcinată, în urma unor abuzuri sexuale repetate care ar fi fost comise de tatăl acesteia. 

Într-o notă, poliția a raportat că - în urma primelor suspiciuni - "ofițerii au efectuat imediat investigațiile necesare, menite să verifice validitatea celor semnalate. Ca urmare a activităților desfășurate și, în special, în virtutea declarațiilor fetei și a constatărilor preliminare, polițiștii l-au supus arestului preventiv pe tatăl victimei, bănuit în mod grav de comiterea infracțiunilor de violență sexuală în formă agravată și continuată și rele tratamente în familie.

Arestarea a fost validată de autoritățile judiciare, care au dispus arestarea preventivă a suspectului. Comisariatul de poliție din Foggia a precizat că "procedura se află în faza de anchetă preliminară și că arestatul, deși există indicii serioase de vinovăție în legătură cu infracțiunile pentru care a fost aplicată măsura privativă de libertate, nu poate fi considerat vinovat până la condamnarea definitivă".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel