Italia. O badantă ROMÂNCĂ și sora ei, ABUZATE de bâtrânul avut în grijă. Femeia A MURIT înainte de proces, la doar 45 de ani

badantă
badantă

O badantă româncă împreună cu sora ei au depus o plângere pentru hărțuire împotriva bătrânului italian pe care îl îngrijea. 

Potrivit lamiacittanews.it, faptele din plângere sunt din 2017 și au avut loc în Tuscia, Italia, atunci când pensionarul italian a început să urmărească sora badantei românce peste tot, să o atingă indecent și să îi facă propuneri care nu erau la locul lor.

La început, potrivit mărturisirii surorei badantei românce, italianul ar fi început cu glume plăcute, însă a trecut la fapte urâte o dată cu trecerea timpului.

„Cu mâna aceea dezgustătoare era gata să mă atingă. Mă urmărea peste tot: în farmacie, la bancomat, la supermarket”, a explicat sora badantei românce.

„Eram gata să-l denunț, însă sora mea m-a oprit pentru că ar fi ieșit un scandal monstru”, a mai adăugat aceasta.

Un episod de coșmar a fost povestit în fața instanței: „Eram în mașină, iar el a început să-mi pipăie sânii și coapsele în mod constant. Voia să se oprească la un hotel pe Commenda, între Montefiascone și Viterbo. A fost un coșmar!”.

Din nefericire, badantă româncă, în vârstă de 45 de ani, a murit chiar cu câteva zile înainte de proces. Aceasta era un martor cheie în anchetă întrucât a fost martoră la ororile la care a fost supusă sora sa.  


[citeste si]

Get it on App Store Get it on Google Play

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 ian 2020, 18:26 in Știri
Horoscop, luni 20 ianuarie 2020

  TOP STIRI CELE MAI

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

diaspora.n-nxt.27