Italia. O badantă ROMÂNCĂ și sora ei, ABUZATE de bâtrânul avut în grijă. Femeia A MURIT înainte de proces, la doar 45 de ani

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
badantă
badantă

O badantă româncă împreună cu sora ei au depus o plângere pentru hărțuire împotriva bătrânului italian pe care îl îngrijea. 

Potrivit lamiacittanews.it, faptele din plângere sunt din 2017 și au avut loc în Tuscia, Italia, atunci când pensionarul italian a început să urmărească sora badantei românce peste tot, să o atingă indecent și să îi facă propuneri care nu erau la locul lor.

La început, potrivit mărturisirii surorei badantei românce, italianul ar fi început cu glume plăcute, însă a trecut la fapte urâte o dată cu trecerea timpului.

„Cu mâna aceea dezgustătoare era gata să mă atingă. Mă urmărea peste tot: în farmacie, la bancomat, la supermarket”, a explicat sora badantei românce.

„Eram gata să-l denunț, însă sora mea m-a oprit pentru că ar fi ieșit un scandal monstru”, a mai adăugat aceasta.

Un episod de coșmar a fost povestit în fața instanței: „Eram în mașină, iar el a început să-mi pipăie sânii și coapsele în mod constant. Voia să se oprească la un hotel pe Commenda, între Montefiascone și Viterbo. A fost un coșmar!”.

Din nefericire, badantă româncă, în vârstă de 45 de ani, a murit chiar cu câteva zile înainte de proces. Aceasta era un martor cheie în anchetă întrucât a fost martoră la ororile la care a fost supusă sora sa.  


[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel