Italia. O badantă româncă a încuiat bătrânul în casă, iar acesta a murit. Riscă ani grei de închisoare

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:
badantă
badantă

O badantă româncă din Italia riscă să ajungă la închisoare, după ce l-a încuiat în casa pe bătrânul de care trebuia să aibă grijă iar acesta a murit. Totul cu complicitatea fiului bătrânului. 

Presa din Italia scrie despre cazul Domnicăi Timofte, o îngrijitoare româncă de 61 de ani rezidentă în localitatea Agrigento. Femeia și un italian riscă să ajungă la închisoare după ce au încuiat în casă un bătrân de 82 de ani în timp ce ei au ieșit în oraș pentru a se distra. Victima era tatăl bărbatului italian și între timp a decedat, scrie agrigentonotizie.it.

Incidentul datează din martie 2017, atunci când Domnica Timofte și Onofrie Micciche (54 de ani) au fost denunțați de carabinieri pentru sechestrare de persoane. 

În acea zi, vecinii pensionarului au apelat panicați la serviciul de urgență, după ce au auzit strigăte de ajutor din apartamentul în care locuia italianul de 82 de ani. Fiul bătrânului și badanta care trebuia să-l asiste au decis să iasă în oraș și l-au încuiat pe acesta în apartament. La întoarcere însă, au avut parte de un șoc: bătrânul era mort iar ei erau așteptați de polițiști.

Procuratura din Agrigento a finalizat ancheta urmând ca în perioada următoare sa fie trimiși în judecată pentru fapta lor. Potrivit publicației citate, Micciche și îngrijitoarea româncă aveau o relație, iar bărbatul a fost angajat în trecut la tribunalul din Agrigento, dar a fost concediat după o condamnare primită pentru uz de substanțe ilegale.

(w670)

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel