Italia. O badantă MOLDOVEANCĂ a NĂSCUT și și-a ASCUNS bebelușul în VALIZĂ. Carabinierii l-au găsit MORT pe băiețel

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

O tânără care lucra ca badantă la o familie din Vallo della Lucania, provincia Salerno, Italia, a născut în cursul nopții trecute, apoi şi-a acuns bebeluşul într-o valiză. Copilaşul a fost găsit mort de anchetatori, câteva ore mai târziu.

Femeia de 30 de ani, din Republica Moldova, a născut singură, acasă. Când, însă, a văzut că situaţia se complică şi pierde foarte mult sânge, tânăra din Republica Moldova a decis să cheme ambulanţa. Doar că înainte să sune la 118, a tăiat cordonul ombilical și şi-a băgat bebeluşul într-o valiză, relatează Observator. Deocamdată, încă nu se ştie dacă băieţelul era viu sau mort când l-a ascuns.

La scurt timp, un echipaj de prim-ajutor a ajuns la locuinţa femeii. Personalul medical de pe ambulanță a preluat-o, fără însă să ştie ce se întâmplase.

Însă odată ajunsă la spital, medicii de la spitalul San Luca din Salerno şi-au dat seama că moldoveanca născuse în urmă cu puţin, aşa că au alertat poliţia.

 

Bebeluş găsit mort într-o valiză, în Italia


Carabinierii au mers la locuinţa tinerei şi au făcut descoperirea macabră. Băieţelul nou-născut era mort, ascuns întro valiză lângă dressing.

Momntan, femeia se află în continuare internată la spitalul din Vallo della Lucania, viaţa ei nefiind în pericol. Între timp, însă, autoritățile din Salerno au deschis o anchetă pentru a afla cu exactitate ce s-a întâmplat, scrie affaritaliani.it.

Astăzi, medicii legişiti vor efectua şi autopsia bebeluşului, urmând să stabilească dacă băieţelul era viu sau mort când mama lui l-a ascuns în valiză.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel