Italia. O badantă acuzată de maltratarea bătrânilor s-a aruncat pe geam când au venit carabinierii

Liviu Ludovic |
Data publicării:

O badantă în vârsta de 60 de ani a intrat în vizorul carabinierilor, fiind acuzată de rele tratamente aplicate unor bătrâni pe care trebuia să-i îngrijească. Atunci când au sosit polițiștii la fața locului, femeia a sărit pe geam. 

O îngrijitoare originară din Republica Moldova a fost denunțată la carabinieri după ce fiica celor doi bătrâni a intrat la bănuieli că părinții săi sunt abuzați fizic și verbal de femeia de 60 de ani, care ar fi trebuit să aibă grijă de ei.

Marți, 09 iunie, tânăra a sunat la 112 și le-a spus polițiștilor că ceva e în neregulă și a solicitat un echipaj la adresa la care trăiesc părinții săi. Atunci când ofițerii au ajuns la fața locului, îngrijitoarea, care se afla sub influența alcoolului, s-a aruncat pe fereastră de la etajul 1 al casei pentru a fugi de ei, relatează publicația La Repubblica (sursa în limba italiană).

Planul badantei nu a dat roade, iar oamenii legii au prins-o imediat. Potrivit unui comunicat oficial, moldoveanca "se afla în stare evidentă de ebrietate datorată abuzului de substanțe alcoolice”.

Polițiștii au solicitat o ambulanță pentru a fi transportată la spital, dar aceasta "a refuzat să aștepte personalul medical și să prezinte documentele de identitate”, apoi "a încercat să, fugă sărind de la o fereastră situată la primul etaj al casei”, potrivit poliției.

Ambulanța a transportat-o pe îngrijitoare la spitalul Maggiore din Bologna unde medicii au constatat că aceasta s-a ales cu răni de gravitate medie în urma căzăturii suferite.

Pentru moment, polițiștii au denunțat-o pe îngrijitoare doar pentru rezistență în fața unui funcționar public, urmând să fie anchetată de asemenea și pentru presupusele abuzuri asupra celor doi bătrâni pe care-i asista.

Badanta italia s-a aruncat pe geam

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel