Italia. Noroc INCREDIBIL: Un român a încercat să împuște 3 conaționali, însă arma s-a blocat

Liviu Ludovic |
Data publicării:
Crăciun tragic în SUA: 14 adulți și un copil au fost împușcați mortal, iar alți 16 au fost răniți
Crăciun tragic în SUA: 14 adulți și un copil au fost împușcați mortal, iar alți 16 au fost răniți

Un român a fost arestat, după ce a încercat să împuște alți trei conaționali. Norocul lor? Arma s-a blocat în momentul în care bărbatul a apăsat pe trăgaci. 

Scene incredibile în localitatea Casal di Principe din provincia Caserta. Un român a încercat să omoare în plină stradă 3 bărbați, tot de naționalitate română, însă a eșuat.  

Potrivit anchetatorilor, românul a oprit autoturismul său, un Fiat Punto, lângă mașina în care se aflau ceilalți conaționali. Bărbatul a scos un pistol de calibrul 22 și l-a îndreptat spre ei. Hotărât să-i lichideze în plină stradă, omul a apăsat pe trăgaci, însă nu s-a întâmplat nimic.

Din fericire, pistolul s-a blocat, iar proiectilul letal nu și-a atins ținta. Speriați de cele întâmplate, cei trei români au mers direct la poliție pentru a depune o reclamație. 

Oamenii legii l-au arestat pe Vasile Zabava și au percheziționat apartamentul în care locuia. Într-o gaură ascunsă în baie, polițiștii au găsit arma și câteva cartușe. 

Românul a fost arestat și încarcerat la penitenciarul Santa Maria Capua Vetere. Anchetatorii încă încearcă să stabilească motivul pentru care românul a recurs la acest gest.

[citeste si] 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel