Italia. Noi informații în cazul morții româncei de 20 de ani, găsită spânzurată în ziua de Paște (VIDEO)

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Presa din Italia publică noi informații în cazul morții tinerei românce Paula Raluca Dănilă, în vârstă de 20 de ani, care a fost găsită spânzurată în ziua de Paște, într-un depozit de pe un câmp aflat lângă via Cassia, în localitatea Abbadia San Salvatore, din Toscana.

Potrivit lanazione.it, medicul legist Marco Di Paolo a executat autopsia marți și pe trupul tinerei nu au fost identificate alte urme de răni decât cele provocate de actul sinuciderii. Se așteaptă acum rezultatele probelor toxicologice și biologice.

Citește și Italia. O tânără româncă, găsită spânzurată în ziua de Paște. Paula avea doar 20 de ani

Procurorul Salvatore Vitello din Siena audiază mai multe persoane care s-au aflat cu Paula în ultimele sale ore de viață. Deși prima ipoteză este sinuciderea, anchetatorii iau în calcul și varianta ca fata de de 20 de ani să fi fost instigată să comită gestul extrem. Astfel, procurorul a exhumat cadavrul la scurt timp după înmormântare, prin deschiderea unui dosar împotriva persoanelor necunoscute pentru instigarea la sinucidere.

 

Mama fetei nu crede varianta sinuciderii

 

Mama Paulei nu crede că este posibil ca ea să se fi sinucis, deoarece nici măcar nu putea răni un păianjen. Și atunci, de ce se dusese ea singură la șopronul de lângă Cassia? Poate o aștepta cineva acolo? Acestea sunt întrebări la care procurorul încearcă să dea răspunsuri.

Paula Raluca ieșise la un grătar cu prietenii în prima zi de Paște. Apoi, românca ar fi primit un apel telefonic de la o prietenă care ar fi întristat-o și ar fi plecat din grup. Mama ei ar fi auzit-o în jurul orei 16:45, apoi nu a mai răspuns la telefon și au început căutările.

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel