Italia. Niku, tatăl a doi copii, ucis de doi colegi: A refuzat să demisioneze și să lase postul liber pentru o rudă a criminalilor

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Crimă odioasă la Reggio Emilia. Un bărbat de 38 de ani a fost ucis cu lovituri de picioare și pumni de doi colegi de serviciu, pentru că a refuzat să demisioneze și să lase postul liber pentru o rudă a lor. Cei doi frați au fost arestați de carabinieri. Tragedia a avut loc după o ceartă într-o întreprindere metalurgică din Codisotto di Luzzara, iar victima lasă în urmă doi copii.

Se numea Ranjeet Bains, dar i se spunea Niku, avea 38 de ani și era tatăl a doi copii: aceasta este victima crimei de ieri după-amiază într-o întreprindere metalurgică din Codisotto di Luzzara, în provincia Reggio Emilia. Ranjeet, care s-a născut în India și locuia în provincia Mantua, a fost ucis cu pumnii și picioarele de doi frați, ambii colegi de serviciu, cu care se certase la serviciu. 

Cei doi frați l-au atacat pe bărbat, care a căzut la pământ sub loviturile lor. L-au lovit cu picioarele și cu pumnii. L-au rănit cu discuri de metal și, se pare, și cu o lopată. Totul pentru că, aparent, acest tânăr a fost suficient de "încăpățânat" să nu-și părăsească locul de muncă pentru a face loc unei rude ale agresorilor.

Niku, tatăl a doi copii, ucis de doi colegi, în Italia

 

Așa a murit Ranjeet Bains, născut în Nial, India, de 38 de ani, și rezident de peste 22 de ani în Motteggiana, în provincia Mantova. Era căsătorit, tată a doi copii - un băiat și o fată - în vârstă de 4 și 8 ani, și posesor al unui pașaport italian. El a fost omorât în bătaie de doi frați, tot de naționalitate indiană, în vârstă de 42 și 41 de ani, rezidenți tot în provincia Mantova, care sunt arestați pentru presupusa infracțiune de omor în complicitate, agravată de motive ascunse, potrivit Il Resto del Carlino.

Carabinierii companiei Guastalla și de Procuratura din Reggio Emilia, care coordonează ancheta, a stabilit că, ieri, între orele 16.00 și 16.30, în interiorul societății Quattro B Srl, din Codisotto di Luzzara, Bains, care era angajat ca muncitor în această societate specializată în prelucrarea oțelului de peste zece ani, a fost prins și lovit de cei doi frați.

Un cuvânt în plus și a izbucnit o ceartă. Cei doi au atacat cu o serie de lovituri cu piciorul și pumni în față. Bains s-a apărat (atât de mult încât unul dintre cei doi atacatori purta, se pare, o mască cu sânge pe ea). Atacul a devenit și mai grav, deoarece discurile metalice prezente la postul de lucru păreau a fi folosite ca arme. Ranjeet ar fi căzut la pământ, iar cei doi ar fi continuat să îl lovească, tot cu o lopată metalică, dar acest detaliu este investigat de anchetatori.

A refuzat să demisioneze și să lase postul liber pentru o rudă a criminalilor

 

Niku, așa cum era cunoscut de toată lumea, este la pământ, dar conștient. Fața îi este umflată și un ochi este umflat, dar nimeni nu poate prevedea deznodământul tragic care se va întâmpla la scurt timp după aceea. Cei doi frați au fost opriți de colegii lor, iar alarma a fost dată la carabinieri, care au sosit la scurt timp. O ambulanță a fost adusă la fața locului pentru a-l trata pe bărbatul de 38 de ani. 

Situația s-a deteriorat în câteva minute. Victima se prăbușește și intră în stop cardiac. Paramedicii de la 118 l-au urcat în ambulanță și, potrivit informațiilor de la fața locului, au încercat totul pentru a-l resuscita: defibrilator, adrenalină, masaj cardiac. Elicopterul de la Parma a fost de asemenea transportat pe calea aerului, dar când a ajuns, Niku era deja mort.

Cei doi frați, autorii bătăii, sunt încătușați și duși inițial la secția de poliție din Guastalla, unde sunt imediat audiați de procuror. Cei doi bărbați au fost ulterior arestați sub acuzația de crimă agravată de motive ascunse. Aseară târziu, frații au fost duși mai întâi la sediul provincial al Forțelor Armate și apoi la închisoarea Purici.

Dar de ce să ucizi un coleg de muncă într-o fabrică? Ipoteza anchetei, care va trebui în mod evident să fie confirmată de anchete, este că cei doi frați - care erau angajați cu un contract temporar de numai două luni - făceau "presiuni", chiar violente, asupra victimei pentru ca aceasta să părăsească acel loc de muncă, pentru a face loc unei rude de-ale lor. Ieri, situația a fost dusă la extrem.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel