Italia. Muncitor român, mort după ce a alunecat pe schelă: „Rana facială adâncă era prea gravă“

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

Tragedie la Roma. Un muncitor român a alunecat de pe o schelă și a căzut de la etajul doi. A murit pe loc.  Victima avea 41 de ani și era de naționalitate română. Lucra pentru o companie din Roma, la renovarea unei clădiri din Piazza Gregorio VII. 

Încă o tragedie pe un șantier din Roma. Un muncitor român, în vârstă de 41 de ani, și-a pierdut viața, luni dimineață, după ce a căzut de pe schela unei clădiri în renovare, între Piazza Gregorio VII și Via di Porta Cavalleggeri, în apropiere de San Pietro, iar serviciile de salvare, puse la dispoziție de spital, au fost, din păcate, inutile.

Din nefericire, un medic care se afla în apropiere nu a putut să-l ajute: o rană facială adâncă era prea gravă. Parchetul a deschis un dosar pentru ucidere din culpă și așteaptă un raport de la secția de poliție Aurelio.

Muncitorul, care lucra pentru o firmă din Roma, specializată în instalarea de schele, a căzut de la etajul al doilea al clădirii, probabil după ce a alunecat pe podeaua schelei.

 

Muncitor român, mort după ce a alunecat pe schelă

 

118 și poliția au ajuns la fața locului. Ulterior, a fost prezentă și Claudia Pratelli, proaspăt numită consilier municipal pentru Școală, Formare și Muncă.

Ofițerii criminaliști au efectuat o inspecție a șantierului, în timp ce colegii victimei și managerii companiei pentru care lucrau au fost interogați. Investigațiile sunt în curs de desfășurare pentru a înțelege dacă au fost respectate măsurile de siguranță pe șantier, relatează Corierre.

Un alt accident, de această dată auto, a îndoliat o familie întreagă. Patru persoane au murit într-un accident teribil, care s-a petrecut în noaptea de duminică spre luni în zona Triestina-Portegrandi din municipiul Quarto d’Altino, Italia. O familie întreagă de români și femeia care conducea celălalt vehicul implicat în accident au murit pe loc.

Tragedia s-a produs ca urmare a unei coliziuni frontale, care s-a produs, duminică, la ora 23.30, în regiunea venețiană. Bilanțul este unul foarte grav: patru morți, dintre care trei români: mama care conducea, Tatiana Celina Ciobanu, în vârstă de 40 de ani, tatăl Francisc Marita Ciobanu, în vârstă de 45 de ani, și fiica, Diana Francesca Ciobanu, în vârstă de 21 de ani, de origine română și cu domiciliul în Jesolo.

Vezi mai multe în continuare: Familie întreagă de români, moartă în Italia, într-un groaznic accident rutier - FOTO 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel