Italia. MOTIVUL pentru care Mioara și-a UCIS soțul, un avocat cunoscut. Întreaga comunitate este în stare de ȘOC

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Sursa foto: Facebook Mioara Bascoveanu
Sursa foto: Facebook Mioara Bascoveanu

Giuseppe Cardoselli, un cunoscut avocat din orașul din provincia Roma, a fost înjunghiat până la moarte în biroul său de către fosta sa parteneră, românca Mioara Bascoveanu.

Potrivit anchetatorilor, Mioara s-ar fi prezentat în biroul soțului cu un cuțit cu o lamă de 20 cm și l-ar fi lovit pe bărbat de mai multe ori în gât și în diverse părți ale corpului, lăsându-l într-o baltă de sânge, relatează ilprimatonazionale.it. Medicii nu au putut face nimic pentru a-i salva viața bărbatului. Românca a fugit pe stradă cu cuțitul în mâini și a fost imediat oprită de carabinieri.

Furia oarbă a româncei ar proveni dintr-o dispută legată de custodia celor două fiice mici. Conform primelor reconstrucții, tensiunile ar fi crescut zi de zi, până la punctul de a genera o adevărată obsesie la femeie. Ea trăia cu teama să nu-și piardă cele două fiice.

Pe rețelele de socializare a scris fraze ciudate, o „nebunie" semnată spunea: „Un ceas este inutil dacă ești întârziat mental", în timp ce un alt mesaj era „Nu alegi să ai o persoană lângă tine pentru a-ți înrăutăți viața, ci pentru a o îmbunătăți. Iar dacă iubirea nu duce la asta nu este iubire sau este o iubire bolnavă”.

Carabinierii Anzio vor stabili dinamica exactă a faptelor, chiar dacă acestea par destul de evidente. În orice caz, mulți se referă la modul în care Mioara în ultima perioadă a devenit un fel de urmăritor al fostului partener, o dinamică care a dus la certuri din ce în ce mai dese.

Rudele, prietenii și comunitatea din Anzio sunt în stare de șoc. În zilele următoare, cadavrul va fi supus unei autopsii, în timp ce românca de 39 de ani, deja văduvă a unui alt fost soț, va fi pusă sub acuzare.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel