Italia. Momente de panică pentru o familie de români, lovită puternic de o furtună: Băiețelul de 4 ani a rămas „captiv”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Foto ILUSTRATIV
Foto ILUSTRATIV

O familie de români din Crevalcore, regiunea Emilia-Romagna, Italia, a trăit momente de panică după ce o furtună puternică le-a blocat mașina în pasajul subteran din Mezzo Levante.

Totul a avut loc miercuri seară, atunci când furtuna puternică umpluse acel pasaj complet cu apă. Tatăl, în vârstă de 32 de ani, mama, în vârstă de 26 de ani, și băiețelul, în vârstă de 4 ani, au intrat în panică și căutau rapid o soluție să iasă din mașină având în vedere că apa creștea din ce în ce mai mult. Însă, băiețelul nu voia să plece din autovehicul.

Familia de români a alertat carabinierii care, ajunși la fața locului, i-a asigurat prima dată pe părinți, iar apoi au mers să-l salveze și pe băiețelul român. În cele din urmă, toți trei români au fost scoși din mașina blocată în pasajul inundat. 

Agenții au însoțit familia la o pizzerie din apropiere pentru a se usca și a se liniști. Apoi, au asigurat pasajul subteran, care probabil s-a inundat nu numai din cauza furtunii care a lovit orașul, ci și din cauza unei defecțiuni a uneia dintre pompele de drenaj care ar fi trebuit să prevină inundațiile, potrivit bigodino.it.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel