Italia. Momente de panică pe o șosea. Un autobuz plin cu elevi a luat foc în mers

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Italia. Momente de panică pe o șosea. Un autobuz plin cu elevi a luat foc în mers
Italia. Momente de panică pe o șosea. Un autobuz plin cu elevi a luat foc în mers

Momente de teroare pentru participanți la trafic, după ce un autobuz plin cu elevi a luat foc pe drum. Pasagerii și șoferul au fugit când fumul negru a început să cuprindă vehiculul. Pompierii urmează s stabilească de unde a pornit incendiu, însă prima ipoteză ar fi un motor supraîncălzit.

 

Luni, 26 aprilie, un autobuz, care se îndrepta spre Civè, un cătun din Correzzola, plecase la ora 12.30 din stația Padova. În vehicul erau elevi care se întorceau acasă de la școală, scrie padovaoggi.it.  Un nor de fum negru a învăluit autobuzul care ducea elevii acasă. Evenimentul a creat panică între participanții la trafic, care au sunat imediat la pompieri.

După oprirea în stația Castelcaro din Codevigo, la 200 de metri de granița cu Correzzola, autobuzul a început să se umple cu fum. Pasagerii și șoferul au reușit să se evacueze la timp. Flăcările însă au transformat autobuzul în scrum . Nu este clar, deocamdată,  de unde a pornit incendiul. Pompierii spun că focul s-ar fi declanșat de la motorul supraîncălzit.  Ancheta, demarată de pompieri, va stabili cu exactitate cauzele producerii incendiului. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel