Un microbuz plin cu români a luat foc în mers. Pasagerii s-au evacuat la timp

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
Un microbuz plin cu români a luat foc în mers. Pasagerii s-au evacuat la timp. Un microbuz plin cu români a luat foc în mers. Pasagerii s-au evacuat la timp. Sursa TeleM Iasi
Un microbuz plin cu români a luat foc în mers. Pasagerii s-au evacuat la timp. Un microbuz plin cu români a luat foc în mers. Pasagerii s-au evacuat la timp. Sursa TeleM Iasi

Un microbuz plin cu pasageri a luat foc în mers. Vehicul se deplasa pe ruta Iași - Vaslui a luat foc. Mașina nu avea niciun extinctor în dotare, astfel că pasagerii, care s-au evacuat la timp, au oprit mașinile din trafic, pentru a face rost de  stingătoare.

Microbuzul de transport persoane se află în localitatea Poieni, comună Schitu Ducă, în această dimineață, când a pornit incendiul. Șoferul nu a sesizat fumul care ieșea dinspre bordul mașinii. Pasagerii speriați l-au avertizat pe șofer, care a oprit imediat microbuzul.

Din fericire, toți pasagerii au reușit să se evacueze la timp și au început să facă semne disperate șoferilor care treceau prin zona, pentru a face rost de cât mai multe extinctoare. La față locului au sosit și pompierii, care au reușit să stingă focul, însă microbuzul s-a făcut scrum. Conform informațiilor "Adevărul", nu au existat victime.

UPDATE. În momentul sosirii echipajelor ISU la fața locului, incendiul se manifesta generalizat la microbuz. Pentru a putea stinge flăcările, polițiștii chemați în sprijin au oprit circulația pe ambele sensuri de deplasare.

“Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Mihai Grigore Sturdza” al județului Iași a fost anunțat prin apel unic de urgență 112, la ora 10.31, despre producerea unui incendiu la un microbuz de transport persoane pe drumul național DN 24 în localitatea Poieni, comuna Schitu Duca, județul Iași. Au fost direcționate de urgență forțe și mijloace din cadrul Detașamentului 2 Iași. La ajungerea forțelor de intervenție la locul evenimentului, 7 persoane erau autoevacuate. Nu au existat victime. Incendiul se manifesta generalizat, iar circulația era oprită pe ambele sensuri de mers. Cauză probabilă a producerii incendiului a fost efectul termic al curentului electric”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Iași, Georgica Onofreiasa.

Potrivit Vremea nouă, microbuzul era unul de rezervă și aparținea firmei de transport persoane FYA Trans, care făcea curse pe traseul Iași-Vaslui.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel