Italia. Modelul român Bianca Dobroiu, vindecată de Covid-19 după două luni și jumătate, anul trecut, reinfectată cu varianta Delta

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Bianca Dobroiu, fotomodelul de origine română care a fost "pacientul 1" la Bologna, anul trecut, fiind testată pozitiv timp de 80 de zile, se  confruntă din nou cu teribila boală, de data aceasta fiind infectată cu varianta Delta.

 "Când am citit pentru a mia oară "rezultat pozitiv", am rămas fără cuvinte", a declarat tânăra româncă, de 24 de ani, pentru Il Fatto Quotidiano, după ce a testat pozitiv timp de 80 de zile în iunie anul trecut: "Am citit și recitit de un milion de ori acele afurisite de opt litere, nu-mi venea să cred.

Bianca a fost afectată de varianta Delta de această dată. „Mă simt groaznic, am aceleași simptome ca și anul trecut: febră de 39 și jumătate, dureri, dureri de cap de trei zile. Astăzi am fost răcită și am tușit. Sper că nu voi mai petrece încă trei luni închisă în mica mea cameră/închisoare și, mai ales, sper că nu voi ajunge din nou în spital, pentru că acele zile au fost înfricoșătoare. 

Vezi și: Italia. Modelul român infectat cu coronavirus s-a vindecat după 74 de zile: „A fost un coșmar”

Fotomodelul nu neagă că îi este frică, chiar dacă - după cum ea însăși recunoaște - încearcă să minimalizeze acest lucru. De aici și suspiciunea: "Toată familia mea este vaccinată. Dacă aș putea să mă întorc, aș face-o imediat. Evident, aceste teste serologice nu sunt atât de fiabile, sau sunt deosebit de ghinionist.

Bianca a mai amintit că nu știe cum a primit varianta Delta, poate "în Riccione săptămâna trecută, dar cine poate spune cu siguranță? Ceea ce este ciudat este că am fost întotdeauna atentă". Între distanțare, mască și zero îmbrățișări, modelul a respectat toate regulile. Cu toate acestea, Covid nu a cruțat-o nici de data aceasta. Speranța acum este că va deveni negativă, mai repede decât în trecut.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel