Italia. Microbuz cu numere românești, ARS complet pe o stradă din Paterno. Pompierii: "A fost mână criminală" 

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Un microbuz înmatriculat în România și folosit la transportul muncitorilor a ars ca o torță. Focul a fost pus intenționat. 

Un microbuz cu numere românești și folosit la transportul muncitorilor agricoli a fost incendiat la Paterno (provincia Catania). Potrivit carabinierilor,  focul ar fi fost pus intenționat, însă o ancheta va lămuri exact ce s-a întâmplat. 

Incidentul s-a petrecut joi, 19 august. Microbuzul parcat în Piazza Vittorio Veneto a luat foc și a ars în întregime. Alertați de persoanele care locuiesc în zonă și care erau îngrijorate că focul risca să se extindă și la celelalte mașini parcate în apropiere, la fața locului au sosit pompierii din Catania.

De asemenea, au fost prezenți carabinierii nucleului radio-mobil al companiei locale, care au început cercetările.

Microbuzul, cu numere de înmatriculare românești, era folosit pentru transportul muncitorilor în zonele agricole limitrofe.

Polițiștii, conform informațiilor primite de la pompieri, nu exclud nicio ipoteză, cea mai plauzibilă fiind că cineva a aprins focul în mod intenționat.

Vor fi de mare ajutor în derularea anchetei imaginile preluate de camerele diferitelor sisteme de supraveghere video care se află în Piazza Vittorio Veneto, relatează publicația MeridioNews.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel