Italia, măsuri din 4 mai: Sunt permise vizitele la rude, se redeschid magazinele treptat. Iată toate reglementările

Narcis Popa |
Data actualizării: | Data publicării:

Italia revine la viaţă după două luni de carantină. Vor fi premise vizitele la rude, se redeschid magazine mici, fabrici şi restaurantele, dar doar pentru livrări la domiciliu. 

După aproape două luni de izolare totală, Italia, cel mai afectat stat european de epidemia de coronavirus, revine treptat la viaţă. Ies din izolare şi grecii, iar Spania şi Germania continuă planul de relaxare. În continuare, în toate aceste state, relaxarea nu poate fi totală și trebuie respectate reguli stricte de igienă şi distanţare socială.

Italienii îşi petrec ultima zi în carantină. De luni, 4 mai, oamenii vor avea voie să circule între localităţile din aceeaşi regiune, în scop profesional, medical sau pentru vizitarea familiiei.

Se redeschid parcurile şi grădinile, fabricile, magazinele mici, restaurantele şi cafenele, dar doar pentru comenzi, mâncarea va putea fi consumată în continuare doar acasă şi la birou. Pe 11 mai, se vor redeschide supermarket-urile, magazinele de îmbrăcăminte şi încălţăminte. Iar de pe 1 iunie, saloanele de înfrumuseţare, restaurantele şi barurile. Şcolie vor rămâne închise până în septembrie, iar în ce priveşte reluarea călătoriilor în scop turistic, deocamdată nu există nici un plan. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel