Italia. Mașinile a doi muncitori români, tată și fiu, incendiate noaptea trecută

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Noapte de foc în Schiavonea (Cosenza), Italia. Mașinile a doi muncitori români, tată și fiu, au luat foc. Pompierii cred că nu a fost întâmplător evenimentul și că e vorba despre o mână criminală.

Noapte de foc, din nou, în zona urbană a comunei unice Corigliano Rossano. În satul Schiavonea, pe Via Degli Aranci, noaptea trecută, după ora 1.40, două mașini au luat foc. Flăcările s-au ridicat simultan din două vehicule, un Renault Scenic și un Volkswagen Passat parcate la aproximativ zece metri unul de celălalt, deținute de doi români, tată și fiu, muncitori agricoli.

Coincidența pare puțin probabil în acest caz. Anchetatorii cred că incidentul a fost intenționat, ceea ce ar fi confirmat de ancheta efectuată de pompierii detașamentului din oraș.

Autovehiculele nu au fost grav avariate, grație și promptitudinii locuitorilor care s-au grăbit să ajungă la fața locului cu extinctoarele de uz casnic în mână. La fața locului se aflau și carabinierii Companiei, conduși de căpitanul Cesare Calascibetta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel