Italia. Maria a ajuns hrană pentru porci după ce a fost răpită și ucisă de un mafiot. După 5 ani, un membru al clanului face dezvăluiri

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:

Maria Chindamo, în vârstă de 42 de ani, o femeie de afaceri din Italia, a dispărut fără urmă pe 6 mai 2016, iar detaliile înfiorătoare despre moartea sa au fost dezvăluite recent.

După aproximativ 5 ani de la acest eveniment, autoritățile italiene au fost informate de un fost mafiot , care colaborează acum cu oamenii legii, că Maria Chindamo a fost ucisă.

Asfel, el susține că bărbatul care avea legături puternice cu mafioții din Ndrangheta era dornic să-și extindă domeniul pe care îl deținea și a pus ochii pe terenul aflat în proprietatea Mariei Chindamo. A început să facă presiuni pentru a intrat în posesia pământului femeii, însă ea nu a cedat.

 

Trupul Mariei, zdrobit cu o mașină de treierat

 

Din acest motiv, Maria Chindamo a fost răpită, legată și urcată într-o dubă, dusă la o fermă din apropierea casei sale și ucisă. Apoi, trupul neînsuflețit al acesteia a fost zdrobit cu o mașină de treierat, iar rămășițele sale au ajuns hrană pentru porcii de la ferma respectivă, care erau flămânzi de 4 zile.

În acești ani, carabinierii au inspectat fermele și au pus sigilii pe zeci de mașini agricole și mașini, cu scopul de a găsi urme de sânge ale femeii. De asemenea, au fost folosiți câini moleculari, aduși de la sediul poliției din Palermo, dar fără rezultate.

 

Sinuciderea soțului ei

 

Dispariția Mariei a avut loc la aniversarea sinuciderii soțului ei Ferdinando Punturiero, care s-a spânzurat la câteva zile după ce cuplul a decis să se despartă.

O împrejurare care la acea vreme i-a determinat pe anchetatori să se gândească la represalii ale rudelor soțului împotriva femeii. Totuși, pista nu a dus la niciun rezultat.

Mai multe scrisori anonime trimise în ultimii ani avocatului Nicodemo Gentile, avocatului familiei și unui preot din zonă, indicau circumstanțe și personaje care ar fi putut juca un rol în dispariția femeii.

Dezvăluirile colaboratorului de justiție deschid astăzi un nou scenariu asupra morții femeii, relatează corriere.it.

 

 

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel