Italia: Instanța, decizie pentru ROMÂNUL care l-a ÎNFURIAT pe Salvini

Narcis Popa |
Data publicării:

Judecătorii din Italia fac tot posibilul pentru a-l ține în spatele gratiilor pe violatorul de naționalitate română, Mustafa Arnăut, cel pentru care Matteo Salvini a cerut castrarea chimică. 

 În această dimineață, Carabinierii din Firenze au notificat, la cererea procurorului general al capitalei, un ordin suplimentar de detenție, eliberat de judecătorul de la Tribunalul Florenței.

În urma unor investigații ulterioare, judecătorul a primit indicii serioase de vinovăție în legătură cu un alt episod de tentativă de violență sexuală și jaf, petrecut în 28 decembrie 2017, împotriva unei panameze 23 de ani. Procurorii arată că, în jurul orei 21.30 în Varlungo, victima a fost apucată de umeri și a suferit o tentativă de violență sexuală; apoi telefonul mobil a fost scos din mâna ei.

Mustafa, violator în serie 

 

Mustafa Arnăut a fost închis în momentul în care a violat o studentă din Mongolia. Acesta ase află în în închisoarea Florența Sollicciano. La acel moment, Matteo Salvini a scris un mesaj public împotriva lui Mustafa prin care a cerut castrarea chimică. 

Iată mesajul lui Salvini: 

"O studentă de 21 de ani din Mongolia a fost violat în Florenţa în primele ore ale dimineţii. Aceste animale care violează merită castrare chimică, așa cum se întâmplă și în alte țări". 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel