Italia. Închisoare pe VIAȚĂ pentru doi români care au UCIS cu bestialitate un coleg de muncă

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Procurorii italieni au cerut pedeapsa maximă, închisoarea pe viață pentru Vasile Lupascu și fiul său, Vladut Vasile Lupascu, cei doi români fiind acuzați că l-au omorât cu sânge rece pe Constantin Pinau, un coleg de muncă de 37 de ani.

Procurorul Antonella Pandolfi a cerut închisoare pe viață pentru cei doi români rezidenți în localitatea Naro (Provincia Agrigento), care au ucis un conațional. Vasile Lupascu (44 de ani) și fiul său, Vladut Vasile Lupascu (19 ani) sunt acuzați că, în luna iulie a anului trecut, au intrat cu forța în casa lui Conastantin Pinau (37 de ani) și l-au înjughiat de mai multe ori.

Soția celui atacat a fost și ea bătută cu bestialitate, însă a scăpat cu viață. Nici până la această dată, anchetatorii nu au reușit să stabilească cu exactitate motivul pentru care cei doi au comis oribila crimă.

Acuzația împotriva inculpaților este aceea de crimă cu premeditare și tentativă de omor, iar procurorul cere pedeapsa maximă: închisoarea pe viață.

De cealaltă parte, avocatul apărării a solicitat schimbarea încadrării faptei în omucidere involuntară. Judecătorul Francesco Provenzano a amânat procesul până la 11 iulie, atunci când este așteptată o sentință în acest caz.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel