Italia. Imagini terifiate cu mașina în flăcări în care a murit Valentin: Tânărul sportiv român, mort la doar 23 de ani

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Un tânăr român de 23 de ani a sfârşit tragic pe drumul de la Cavallermaggiore spre Savigliano, la finele săptămânii trecute. Valentin Lucian era un tânăr respectat în comunitatea din Cueno, unde a fost şi parte dintr-o echipă sportivă. Imaginile cu mașina sa făcută scrum au fost făcute publice acum.

Mașina în care se afla românul s-a ciocnit frontal, duminică seara, în jurul orei 22:20, în Cavallermaggiore, provincia Cuneo, cu un SUV. Cea condusă de Valentin Lucian a luat foc imediat după impact și acesta a murit pe loc, pompierii scoțându-l fără viață de la volan, când au reușit să stingă flăcările.

Imagini cumplite cu mașina arzând au fost făcute publice de presa din Peninsulă. Mașina românului a fost lovită de un SUV condus de o femeie de 53 de ani, care este în spital în stare gravă.

Valentin Lucian Bota împlinise 23 de ani în februarie și trăia de mulți ani în Italia, unde absolvise liceul. Se născuse la Câmpulung Moldovenesc, în județul Suceava și emigrase împreună cu toată familia. După școala gimnazială din Cavallermaggiore, a urmat liceul Cnos-FAP din Fossano și apoi a devenit tâmplar. Jucase fotbal american în echipa Cavallermaggiore Vikings și era apreciat de întreaga comunitate.

„Ieri a fost cu adevărat o duminică tragică. Valentin a fost un băiat bun, bine integrat în comunitatea noastră. Îmi exprim condoleanțele familiei din partea orașului”, a spus despre tânărul român primarul din Cavallermaggiore, Davide Sannazzaro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel