Italia. Hoțul împușcat mortal la Frosinone nu era românul Mirel Joacă Bine, ci un albanez de 38 de ani

Echipa Stiri Diaspora |
Data publicării:

Autoritățile italiene au făcut publică identitatea hoțului împușcat mortal de proprietarul unei tutungerii. Deși inițial s-a crezut că este vorba de un român pe nume Mirel Joacă Bine, tâlharul ucis la Santopadre (Frosinone) este de fapt un albanez.

După ce inițial asupra cadavrului s-a găsit o carte de identitate românească cu numele Mirel Joacă Bine, s-a făcut lumină în acest caz. Adevăratul Mirel Joacă Bine nu are nicio legătură cu acest caz, fiind stabilit în Suedia. Se pare că românului i s-au furat actele în urmă cu mulți ani.

Cine este hoțul împușcat în timpul jafului

 

Potrivit publicației Frosinone Today, autoritățile italiene au stabilit că persoana împușcată mortal este un albanez în vârstă de 38 de ani, cunoscut polițiștilor din zonă pentru mai multe furturi comise.

Xheleshi Arber este numele real al tâlharului care a fost împușcat la Santopadre (Frosinone) în seara zilei de 25 octombrie. Carabinierii comandamentului au reușit să dea un nume și o față victimei, după ce au cautat amprentele acestuia în baza de date internațională.

Ancheta minuțioasă în acest caz este coordonată de procurorul Marina Marra, care și stabilit acuzația care i se aduce lui Sandro Fiorelli, patronul magazinului: "exces de apărare”. 

Xheleshi Arber a fost recunoscut de unii membri ai familiei care locuiesc în provincia Trento și care și-au numit un avocat de la Baroul Napoli Nord. 

Potrivit primelor informații din anchetă, victima locuia în Campania.

Mirel Joacă Bine trăiește în Suedia

 

Mirel trăieşte de nouă ani în Suedia, unde şi-a luat casă, s-a căsătorit şi are doi copii. Acum 17 ani, când încă era în România, şi-a pierdut buletinul. Bănuieşte că acela care l-a găsit i-a furat identitatea. Dovada sunt nenumăratele amenzi venite pe numele lui din Franţa şi Anglia.

„Mi-a venit o amendă că nu am plătit un pod pe o autostradă, apoi încă o amendă că m-a oprit poliţia în Franţa că am depăşit viteza cu 30 de km la oră şi mi-au dat amendă”, spune Mirel Joacă-Bine.

Mirel Joacă-Bine: „Chiar am rămas uimit, surprins”

 

Bărbatul a apelat de mai multe ori la poliţia română şi la cea suedeză pentru lămurirea situaţiei. Dar fără succes. De data aceasta însă, dată fiind gravitatea faptei, lucrurile se vor lămuri. Anchetatorii italieni sunt nevoiţi să afle adevărata identitate a hoţului împuşcat acum două zile.

„Nu ştiu ce să spun. Mulţi prieteni mi-au trimis pe Facebook, pe Messenger astăzi link unde să intru să văd şi chiar am rămas uimit, surprins”, a mai spus Mirel Joacă-Bine.

Întrebată ce ştie despre persoana care a fost împuşcată în Italia, Monica Joacă-Bine, sora lui Mirel a susținut că nu ştie nimic, „nici n-o cunoaştem, e prima dată când o vedem...”

Anchetatorii italieni ar putea afla indicii despre adevărata identitate a bărbatului ucis de la complicii jafului. Numai că aceştia au scăpat cu fuga, iar carabinierii nu i-au prins încă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel