Italia. Hoţ român, prins chiar la uşa unui depozit. A fost reclamat că făcea mult zgomot

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:

Marți seara, un tânăr de 43 de ani, un cunoscut mai vechi al poliției, a fost surprins char în toiul acţiunii. Locuitorii din zonă au sunat la carabinieri, deoarece bărbatul făcea prea mult zgomot.

 

 

Un român, în vârstă de 43 de ani, cu precedent, a ajuns în vizorul carabinierilor după o tentativă de furt de materiale de cupru. Evenimentul a avut loc într-un condominiu din Borgosatollo, zona de jos a Bresciei, unde bărbatul ar fi intrat într-un depozit.

Acesta a încercat să scoată din depozit plăci de cupru cu o greutate de 40 de kilograme. Însă zgomotul acțiunii sale i-a trezit pe locuitorii care i-au alertat pe carabinieri, scrie quibrescia.it

La faţa locului  au ajuns carabinierii de la Nucleul Operațional și Radiomobil al companiei Brescia şi l-au surprins pe bărbat chiar în toiul jafului. În timpul percheziției, carabinierii au descoperit asupra românului un cuțit cu o lamă de 11 centimetri și alte unelte folosite pentru a intra în depozit. Românul a fost încătuşat şi dus la secţia de poliţie. Miercuri, a fost dus la Judecătoria din Brescia pentru validarea arestului pentru furt.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel