Italia. Haos la metroul din Roma, provocat de un grup de tineri români. S-au tras focuri de armă

Bogdan Bolojan |
Data publicării:

Un grup de tineri români a provocat haos la metroul din Roma. Aceștia au fost puși pe fugă doar după ce s-au tras focuri de armă. 

Au venit cu intenția clară de a crea probleme, relatează presa italiană. Beți, poate chiar sub influența drogurilor, o gașcă de băieți din Guidonia și Castel Madama, un mix italo-român, au bătut un pasager în stația Rebibbia a liniei B. În cele din urmă un agent de securitatea a fost nevoit să tragă cu arma pentru ca aceștia să fie puși pe fugă. 

Un tânăr de 18 ani din Castel Madama, Daniel F., și un român de 21 de ani, Alexandru Marius D., au fost identificați de carabinieri și sunt cercetați în libertate. Acum carabinierii le caută și complicii, cu ajutorul imaginilor de supraveghere .

Pe imagini se poate vedea cum grupul a intrat în acțiune chiar înainte de ora 23:00, vineri, asta după ce au escaladat turnichetele de la intrare: angajații au încercat să-i oprească, dar fără succes. Tinerii s-au folosit de insulte și amenințări pentru a intra și a continua haosul. 

Apoi a survenit atacul asupra unui tânăr pasager aflat în stație. Un paznic a intervenit pentru a-l apăra, punându-se între el și atacatori. Au fost momente dramatice, pentru că în curând până și agentul, în vârstă de 43 de ani, a trecut prin momente grele și riscă să fie bătut la rândul său. Pentru a se apăra, acesta a scos pistolul Beretta din toc și a tras două focuri de armă în aer, punându-i pe bătăuși, dar și pe pasager pe fugă.

Au fost alertate forțele de securitate, iar până la finalizarea anchetei, arma i-a fost confiscată. Din cauza incidentului, stația a rămas închisă până la ora 1.30.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel