Italia. Greva generală a proprietarilor de benzinării riscă să arunce țara în haos: Alimentarea cu combustibil, imposibilă în aceste zile

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Săptămâna viitoare, proprietarii de benzinării anunță grevă generală de proporții, urmând să închidă stațiile de alimentare vreme de 3 zile. Benzinarii sunt nemulțumiți de faptul că au fost excluși de guvern din prevederile decretelor de acordare a bonusurilor.

Greva „benzinarilor“ se va desfășura de luni 14 decembrie, de la ora 19:00, și până miercuri 16 decembrie, la ora 15:00. Inițial trebuia să continue până în dimineața zilei de joi, 17 decembrie. Pe autostradă greva va continua de luni, de la ora 22:00 luni până miercuri la ora 14:00. 

Protestul din stațiile de gaz, care se simt deloc protejate de guvern în această fază delicată de urgență, se va desfășura în perioada 14 - 16 decembrie. Închiderea stațiilor de alimentare cu combustibil va începe și se va încheia în mod diferit în rețeaua de distribuție din orașse față de cele de pe autostrăzi.

Stațiile de distribuție a combustibilului, atât în ​​rețeaua obișnuită, cât și pe autostrăzi, vor fi închise, așa cum a fost anunțat de diferite organizații comerciale: Faib Confesercenti, Fegica Cisl și Figisc / Anisa Confcommercio.

Comercianții raportează scăderi dramatice ale cifrei de afaceri din cauza restricțiilor privind mobilitatea și stingerea timpului de noapte, în timp ce ar fi imposibil să se conțină costurile fixe considerabile necesare pentru a menține afacerea de distribuție disponibilă publicului

„O condiție care, deja în aceste zile, provoacă închideri necontrolate și forțate în zonă, din cauza lipsei de lichiditate și a imposibilității de a achiziționa livrări de produse”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel