Italia. Gestul şocant al unui român care se plimba pe stradă, înarmat cu un topor 

Nicoleta Baciu |
Data publicării:

Un bărbat de origine română, rezident in provincia Isernia, a fost surprins de carabinieri în timp ce se plimba pe stradă, înarmat cu un topor.

Soldaţii staţiei Carabinieri din Montenero di Bisaccia I-au oprit şi l-au luat la întrebări. Românul de 34 de ani, cu antecedente penale, nu a putu explica motivul pentru cate se înarmase cu un topor lung de 60 de centimetri şi o lamă de 10 centimetri. Din acest motiv, a fost reţinut, iar arma a fost confiscată, scrie molisenetwork.net.

Reamintim că, ieri, carabinierii din Castelnuovo di Porto au intervenit la Ponte Storto, pentru a aplana un conflict izbucnit între doi soţi români. Ajunși la fața locului, militarii au găsit o femeie de origine română într-o baltă de sânge. Imediat au chemat o ambulanţă şi femeia a fost dusă de urgenţă la spital.

 Carabinierii au stabilit că fostul soț al victimei, un cetățean român în vârstă de 45 de ani, nu a putut accepta despărțirea de femeia care, între timp, începuse o viaţă nouă. Fostul soţ nu era de acord cu despărţirea, de aceea a așteptat-o pe stradă lângă noua ei casă. La vederea fostei soţii, bărbatul a atacat-o brusc cu un pumnal, rănind-o în gât, după care a fugit de la locul crimei. Imediat, românul violent a fost urmărit și arestat. Acesta este acuzat de tentativă de crimă, răni și maltratare şi violenţă domestică.  

[citeste si]

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel