Italia. Gest EXTREM făcut de o ROMÂNCĂ după ce soțul i-a murit

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

O româncă, stabilită de mai mulţi ani în Italia, în vârstă de 37 de ani, a înghiţit un pumn de pastile, s-a urcat la volan şi a demarat pe autostradă după ce soțul acesteia a murit. 

Potrivit orvietosi.it, un şofer de camion a observat miercuri seara, aproape de miezul nopţii, o maşină avariată lângă un loc de parcare de pe A1, în apropiere de Fabro. Omul a văzut apoi în oglinda retrovizoare că persoana de la volan încerca să plece cu automobilul, dar nu reuşea.

A oprit camionul, a sunat la urgenţe şi apoi a mers să vadă despre ce e vorba. A descoperit că la volanul unui Saab cu mai multe avarii era o femeie, iar pe bancheta din dreapta o pisică, în cuşca ei. Poliţiştii din Orvieto au ajuns rapid la locul incidentului şi au reuşit să blocheze autoturismul, descoperind că femeia era vizibil tulburată.

Citește și Italia. ROMÂNCĂ, abuzată SEXUAL de un FUNCȚIONAR italian

A fost chemată şi salvarea şi femeia dusă la spital. Acolo medicii au descoperit că era pozitivă la substanţe toxice, au salvat-o de la moarte, iar după două zile a fost audiată.

Agenţii au aflat că soţul i-a murit de curând şi ea a intrat în depresie. Nu a mai suportat durerea, nu putea să trăiască fără bărbatul ei şi miercuri, le-a spus agenţilor, s-a decis să se sinucidă.

A înghiţit un pumn de pastile antidepresive, a pus pisica în cuşca ei şi a luat-o cu ea, apoi a pornit pe autostradă, sperând că va adormi de la pastile şi maşina va intra fatal într-un parapet, sau va fi lovită de un camion.

 

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel