Italia. Gest EMOȚIONANT făcut de carabinieri pentru un ROMÂN: L-au văzut că PLÂNGEA

Alexandra Steoleaca |
Data actualizării: | Data publicării:

Un român a avut parte de o surpriză extrem de plăcută atunci când a intrat în sediul clădirii carabinierilor. După ce a aflat povestea românului, un carabinier nu a ezitat să îl ajute.

Românul, afectat de canicula de afară, de temperaturile extrem de ridicate din Italia a vrut să se răcorească puțin. Astfel, a intrat în clădirea carabinierilor din Termoli. 

După ce a primit permisiunea de a sta preț de câteva momente în sala de așteptare, unde aparatele de aer condiționat ofereau un confort, românul a fost observat de un carabinier în timp ce plângea. 

Din dorința de a afla ce se întâmplă cu bărbatul, omul legii s-a dus și a stat de vorbă cu românul. Cu greu, polițistul a aflat că românul nu mai avea un loc de muncă și nici bani pentru a se putea întreține sau a se întoarce în România. Mai mult decât atât, bărbatul a mărturisit și că a fost nevoit să cerșească pentru a putea să supraviețuiască. 

Impresionați de povestea românului, carabinierii stației Termoli au decis că trebuie să îl ajute. Oamenii legi au contactat serviciile sociale ale regiunii, precum și toate organismele competente, și au cerut ajutor pentru român. 

Astfel, bărbatul o să primească un loc în care să locuiască, dar și un loc de muncă pentru a se putea întreține și să își refacă viața, potrivit ecoaltomolise.net.

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel