Italia. Furtul prin metoda "tricoul rupt" face RAVAGII. Trei români, ARESTAȚI

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

Polițiștii din Taurianova au arestat trei cetățeni de naționalitate română, domiciliați în Reggio Calabria, pentru infracțiunea de furt agravat. Cei trei foloseau metoda "tricoul rupt" pentru a sustrage produse din magazine Lidl.

Carabinierii de la stația Taurianova, alertați de personalul de securitate al supermarketului Lidl din localitate, au arestat trei români, care au sustras produse prin metoda "tricoul rupt".

Prima a fost reținută Mituș Constantina, o româncă de 57 de ani care avea asupra ei bunurile furate. Agenții au constatat că aceasta nu acționa singură și au început să caute complici.  Într-o mașină din apropiere, alți doi români o așteptau pe femeie. Este vorba de un bărbat și o femeie, Sefer Marius Jean (23 de ani) și Camtar Ionica (25 de ani), scrie reggio.gazzettadelsud.it.

După ce au fost identificați, polițiștii au descoperit că cei trei erau clienți vechi ai autorităților, fiind prinși de mai multe ori furând în zona Reggio Calabria.

 (w460)

Metoda "tricoul rupt"

Una dintre femei purta o cămașă special modificată pentru a introduce mai ușor produsele furate. Bunurile, cu o valoare totală de peste patru sute de euro, au fost returnate proprietarilor. Investigații suplimentare sunt în curs de desfășurare de către Carabinieri pentru a afla dacă cei trei români sunt responsabili pentru alte cazuri de spargeri recente din zonă.

(w670)

sursa foto: reggio.gazzettadelsud.it

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel