Italia. Fugarul Dragoș Săvulescu, condamnat la 5 ani de închisoare, mesaj sfidător: „Noi suntem liberi și alții sunt închiși!” (VIDEO)

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Soția infractorului, albaneza Angela Martini, a postat un video pe Instagram de pe terasa unei vile din Sardinia, Villa Gold, în care își invită prietenii acolo, “vă așteptăm”, și-i sfidează pe cei aflați încă în carantină, “Viața e amuzantă: era o vreme când noi eram închiși și alții erau liberi, acum noi suntem liberi și alții sunt închiși”.

Condamnat în 2019 la 5 ani de închisoare în dosarul retrocedărilor ilegale de pe Litoralul Mării Negre, Dragoș Săvulescu o duce bine-mersi în Italia, departe de starea de alertă din România. 

În vârstă de 45 ani, Săvulescu, dat în urmărire internațională, s-ar afla pe insula Sardinia din Italia alături de soția sa, albanezo-elvețiana Angela Martini, Miss Albania 2010.

Aceasta a postat, ieri, un video de pe terasa unei vile închiriate pe luxoasa insulă din Marea Mediterană. 

Alături de un mesaj sfidător pentru cei aflați încă în țări închise din cauza COVID-19: „Viața e amuzantă: era o vreme când noi eram închiși și alții erau liberi, acum noi suntem liberi și alții sunt închiși”.

 

Angela Martini își invită prietenii în Sardinia

 

Deși locația setată este una SF, Planeta Nubira, așa-zisul corp ceresc care ar lovi Terra în secolul al XXI-lea, ziarul a descoperit și locația exactă. Este vorba de Villa Gold de pe Insula Sardinia, o proprietate ce poate fi închiriată pe site-ul Concetta Relli – Luxury Real Estate, scrie Libertatea.

Angela Martini își invită prietenii în Sardinia. Și le spune „vă așteptăm”, referindu-se la ea și la Dragoș Săvulescu. „Vă iubesc pe amândoi”, este mesajul unui alt apropiat.

Deși Martini are grijă să nu filmeze vreo față în cele câteva secunde, în imagini se vede un picior, probabil al lui Dragoș Săvulescu, la masa ticsită de bunătăți.

 

De ce a fost condamnat

 

Omul de afaceri Dragoș Săvulescu, 45 ani, fost acționar la Dinamo, cunoscut și pentru o relație din trecut cu modelul Mădălina Ghenea, a fost condamnat în 2019 la 5 ani de închisoare în dosarul retrocedărilor ilegale de terenuri și plaje de pe litoralul Mării Negre.

Concret, pedeapsa i-a fost acordată pentru complicitate la abuz în serviciu în formă continuată. Alături de el fuseseră trimise în judecată alte 30 de persoane, care, împreună cu el, ar fi format un grup infracţional organizat.

Prin această schemă, statul a fost prejudiciat cu suma de 114 milioane de euro, prin retrocedarea ilegală de plaje, terenuri și faleze în zona Mamaia-Constanța. În dosar apar și numele lui Radu Mazăre și Cristi Borcea.

În luna ianuarie, Săvulescu s-a predat la o secție de poliție din Napoli, Italia. Însă, după doar o săptămână, acesta a fost eliberat din arest de italieni fără a plăti, se pare, vreo cauțiune și fără să fie extrădat în România.

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Life is funny: It was a time when I was in lockdown and everybody was free. Now, I am free and everybody is in lockdown...????

O postare distribuită de Angela Martini ???????? (@angela_martini) pe

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel