Italia. Fugar român arestat la graniță: făcea parte din banda "lozurilor răzuibile”

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Italia. Două românce, hărțuite și abuzate de partenerii lor au reușit să scape cu bine din ghearele agresorilor
Italia. Două românce, hărțuite și abuzate de partenerii lor au reușit să scape cu bine din ghearele agresorilor

Un cetățean de naționalitate română a fost beneficiarul unei ordonanțe de arestare preventivă emisă de Tribunalul din Busto Arsizio, Italia.

Poliția de stat a arestat un cetățean român născut în 1987 și condamnat pentru numeroase furturi comise în Lombardia. Bărbatul era fugar încă din 2016 și a fost oprit de un echipaj al Brigăzii Volante a Comisariatului Duino Aurisina în noaptea de vineri 26 spre sâmbătă 27 august.

Tânărul se afla la bordul unui Mercedes și avea ca destinație, țara natală, România. În timpul verificării documentelor, agenții au descoperit că acesta se făcuse responsabil, împreună cu alți conaționali, de "furturi repetate cu raiduri nocturne în tutungerii, din care sustrăgeau casieria, cartușele de țigări și lozurile răzuibile. Cupoanele erau apoi scoase, răzuite, iar câștigurile încasate de aceiași membri ai bandei", conform presei italiene.

 

Romanul avea probleme cu poliția 

 

Cu o altă ocazie, de altfel, cetățeanul român se prezentase împreună cu compatrioții săi la un restaurant de pe autostradă din provincia Varese și o amenințase pe angajată cu un târnăcop. Nefericita femeie a fost nevoită să predea hoților, aproape 600 de euro în numerar și un pachet de "lozuri de răzuit", care apoi au produs un alt profit de 1800 de euro.

Bărbatul a fost apoi oprit și condamnat de către tribunalul din Busto Arsizio. Acum se află la închisoarea locală din via Coroneo, la dispoziția autorităților judiciare.

Vezi și:

Doi români arestați pentru că au furat o casă de marcat dintr-o unitate hotelieră

 

Doi români au fost arestați de poliția spaniolă după ce au furat o casă de marcat dintr-o unitate hotelieră din localitatea Azuqueca de Henares.

Cei doi hoți au sustras o casă de marcat dintr-o unitate hotelieră din localitate, cu care au reușit să fugă, însă nu prea departe. Încercarea de jaf a românilor a avut loc în primele ore ale zilei de marți.

De dimineață, o patrulă din cadrul Serviciului de Securitate Cetățenească al Postului Principal din Azuqueca de Henares a fost alertată de către Centrul de Operațiuni al Serviciului Gărzii Civile însărcinat cu gestionarea numărului de telefon 062. Aceasta a raportat că alarma a fost activată într-o unitate hotelieră situată în zona industrială "Miralcampo" din Azuqueca de Henares.

Continuă știrea AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel