Italia. Fostul polițist român, care i-a ars mașina barmaniței, continuă cu amenințările: „Mă întorc. M-am tuns ca să nu mă recunoască poliția”

Alexandra Curtache |
Data actualizării: | Data publicării:
Noi amenințări la adresa barmaniței a cărei mașină a fost incendiată de fostul polițist: „Știu cum ești îmbrăcată, te omor înainte să ajungă poliția”
Noi amenințări la adresa barmaniței a cărei mașină a fost incendiată de fostul polițist: „Știu cum ești îmbrăcată, te omor înainte să ajungă poliția”

Fostul polițist român care i-a ars deja mașina barmaniței, a trimis încă un mesaj de amenințare: „Mă întorc. M-am tuns ca să nu mă recunoască poliția”. Femeia este disperată pentru viața ei și a fetiței sale.

"Ma întorc. Mi-am tuns părul ca să nu mă recunoască poliția”. Sunt ultimele mesaje tulburătoare primite de barmanița româncă din Italia, persecutată de fostul ei. Femeie cere de două săptămâni arestarea acestui bărbat periculos.

Bărbatul a fost condamnat la domiciliu și arestat anul trecut în Treviso pentru că a pătruns în casa fostei partenere, amenințând-o cu un cuțit. Între timp, femeia l-a denunțat de două ori pentru urmărire. „Dacă nu-l bagă în închisoare, ne va ucide pe mine și pe fetița mea, așa cum a amenințat că va face. Mi-a ars deja mașina și a lăsat un avertisment în afara casei: o geantă cu o cutie de cuțite în mijlocul hainelor fetiței. Ce altceva trebuie să se întâmple?” se întreabă Anna, îngrozită.

 

„Alege cum vrei să mori”

 

În noaptea de 15 februarie, Citroenul C3 al femeii a fost incendiat lângă stadionul Tenni, în spatele blocului în care românca locuiește împreună cu fiica ei de 6 ani. Întregul bloc de locuințe a fost evacuat în miezul nopții.

Anna (numele ei real este protejat) nu a avut nicio îndoială: „Era el, cu o zi înainte îmi scrisese: `Ori ne întoarcem împreună, ori murim împreună. Alege cum vrei să mori... ori arunc acidul pe tine, așa ca să nu se mai uite cineva la tine sau îți dau foc mașinii`".

Bărbatul s-a ținut de promisiune, iar după incendiu au urmat și alte intimidări: un sac cu hainele fetei și la mijloc, teaca unui pumnal. Poliția a intervenit, dar el dispăruse deja.

 

2. -imagine fara descriere- (ma-intorc--m-am-tuns-ca-sa-nu-ma-recunoasca-politia--barmanita-romanca-din-italia-continua-sa-primeasca-mesaje-de-amenintare-de-la-fostul-politist-2.jpg)

 

Femeia este terifiată și cere poliției să facă ceva cât mai repede

 

Toate aceste amenințări nu o mai lasă să doarmă pe Anna noaptea, de frică să nu vină după ele. Avocatul său Aldo Pardo a cerut parchetului din Treviso să-l aresteze pe tânărul de 36 de ani și să aplice o măsură, acuzând autoritatea judiciară că nu a făcut suficient pentru a proteja victima.

Răspunsul procurorului Marco Martani nu a întârziat să apară, sugerând că măsurile sunt pe cale.

„Urmărim cazul cu cea mai mare atenție”, a asigurat șeful parchetului, conform presei străine.

Vezi și: „O vom lua de la capăt”. Fost polițist român, căutat în Italia după amenințările la adresa fostei iubite și a fiicei sale de 6 ani: „Autoritățile nu fac suficient pentru a le proteja”

 

Agresorul nu se lasă intimidat, în ciuda apelurilor la poliție făcute de femeie

 

Fostul polițist nu pare deloc îngrijorat de posibilele consecințe, ci dimpotrivă. El continuă să-și necăjească fosta parteneră cu mesaje și amenințări, sperând să o facă să se întoarcă împreună cu el.

Nu numai atât, bărbatul de 36 de ani își bate joc de poliție, convins că poate scăpa. Între timp, anchetatorii polițiștilor încearcă să-i dea de urmă, în condițiile în care pe lângă faptul că este cercetat pentru urmărire, el este și suspectul numărul unu în incendiul din 15 februarie.

În zilele următoare, un bidon de benzină și un cuțit au fost găsite într-o fermă abandonată, nu departe de locul incendiului. Dacă ar fi ale lui, ar fi dovezi copleșitoare.

 

-------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupurile de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri: 

-> https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG  

-> https://chat.whatsapp.com/JCB7XM4tEl08V1iMcc9g8N  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel