Italia. Floriana este principala suspectă după ce soțul italian a fost găsit mort într-un pârâu. Inițial a fost dat dispărut

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Italia. Floriana, cercetată pentru omor după ce soțul ei dispărut a fost găsit mort într-un pârâu. FOTO: captură unionesarda.it
Italia. Floriana, cercetată pentru omor după ce soțul ei dispărut a fost găsit mort într-un pârâu. FOTO: captură unionesarda.it

Floriana, în vârstă de 64 de ani, soția lui Antonangelo, în vârstă de 56 de ani, găsit fără viață într-un pârâu din Bau Mannu, provincia Oristano din Italia, pe 10 ianuarie, este cercetată pentru omor voluntar.

Floriana, rezidentă de ceva vreme în Barrali, este soția lui Antonangelo L., bărbatul de 56 de ani care a dispărut la începutul anului și a fost găsit mort pe 10 ianuarie într-un pârâu din localitatea Bau Mannu din Italia. După deschiderea dosarului, procurorul Diana Lecca a repartizat cercetările unității de anchetă a carabinierilor din Cagliari care au efectuat perchezițiile și au audiat martorii, apoi a cercetat-o ​​pe femeie.

Autopsia trupului neînsuflețit al bărbatului a fost efectuată de medicul legist Roberto Demontis care a stabilit că pe corp au fost găsite trei răni și fracturi de craniu care „nu sunt compatibile cu locul descoperirii”.

Ipoteza inițială a fost că bărbatul ar fi căzut de pe bicicletă, găsită nu departe de cadavru, și că trupul neînsuflețit ar fi fost împins de curent. Dar, fracturile și rănile i-au convins pe anchetatori să ia în calcul ipoteza omorului din cauza loviturilor de pe trupul bărbatului.

 

Floriana, internată după ce a fost bătută cu un băț

 

Astfel, anchetatorii au început să sape în viața victimei, descoperind că de mai multe ori acesta a ajuns să aibă probleme cu justiția pentru că și-a maltratat soția.

Ultima maltratare a Florianei a fost cu doar trei luni și jumătate înainte de a dispărea și de a fi găsit fără viață. Femeia fusese internată la spitalul din Brotzu cu răni la față, spunând ulterior că i-au fost provocate cu un băț de către soțul ei.

Alte intervenții ale carabinierilor, din nou pentru atacuri și maltratări asupra soției sale, datează din anii precedenți.

Acheta este în curs de desfășurare, iar Floriana și-a luat un avocat, pe Valeria Pau.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel