Italia. Fetiță româncă de 13 ani, luată cu ambulanța de la școală pentru că acuza dureri mari: Doctorii au descoperit că este gravidă

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:
Italia. Fetiță româncă de 13 ani, luată cu ambulanța de la școală pentru că acuza dureri mari: Doctorii au descoperit că este gravidă
Italia. Fetiță româncă de 13 ani, luată cu ambulanța de la școală pentru că acuza dureri mari: Doctorii au descoperit că este gravidă

O româncă, în vârstă de 13 ani, care a acuzat dureri de burtă în timp ce se afla la ore în clasă, la școală, a fost descoperită însărcinată de către medicii care au venit să o trateze, în Bari, regiunea Apulia, Italia.

Așteptarea unui copil în rândul elevelor de la școală se întâmplă rar și când se întâmplă este aproape întotdeauna în rândul elevelor din clasele superioare. Însă, povestea petrecută la Bari este puțin mai atipică. O tânără româncă de 13 ani, care locuiește într-o baracă, într-o zonă din strada Santa Teresa, din cartierul Japigia, s-a îmbolnăvit în timp ce era la ore.

Tânăra de 13 ani, care este în clasa a VII-a, i-a spus profesoarei sale că o doare tare stomacul și, la sosirea ambulanței, profesoara s-a urcat în vehicul, însoțind-o pe elevă la spital pentru a fi supusă examinărilor medicale necesare.

Ajunși la Policlinico di Bari, medicii au făcut o descoperire: fata era însărcinată. Până la internarea ei în secția de obstetrică, au fost făcute sesizări către serviciile sociale ale Municipalității și Tribunalul pentru Minori.

Adolescenta româncă reușise să-și țină sarcina ascunsă față de toată lumea. La câteva ore după îmbolnăvire, la spital s-au prezentat un bărbat de 54 de ani și o femeie de 56 de ani, care au declarat că sunt bunicii paterni ai tinerei care nu a fost niciodată recunoscută de tatăl ei.

 

Tânăra româncă locuiește într-o baracă cu un băiat de 19 ani

 

Din primele informații, a reieșit că tânăra româncă de 13 ani, însărcinată, locuiește de ceva vreme într-o baracă cu un băiat de 19 ani. Acesta din urmă are un tată, care nu locuiește în acele barăc, iar mama lui este în spital, unde se luptă cu o tumoare gravă. Românca de 13 ani nu are în apropiere nici părinți, nici socri. 

Astfel de povești s-au întâmplat recent în Treviso, unde două eleve, de 12 și, respectiv, 13 ani de la aceeași școală au rămas însărcinate. Prima după ce a născut, a abandonat școala, în timp ce tânăra de 13 ani, legată de un băiat de etnie rromă de 15 ani, a devenit mai târziu mamă.

În Torre Annunziata, însă, o tânără de 13 ani a leșinat în timpul pauzei. În urma investigațiilor necesare i-a fost descoperită sarcina. Fata, în clasa a VII-a, a rămas însărcinată cu un băiat înscris în primul an de liceu. O dragoste născută la școală, care a avut ca rezultat nașterea unui bebeluș.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel