Italia. Fetiță româncă de 11 ani, moartă în dimineața Anului Nou: „Prințesa noastră a plecat”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Sursa foto: Facebook
Sursa foto: Facebook

Alesia, o fetiță româncă de 11 ani, a murit în data de 1 ianuarie, în Grosseto, Italia.

Ada și Gabriel, părinții micuței, au făcut anunțul pe pagina de Facebook.

„Ieri, 1 ianuarie, prințesa noastră a plecat dintre noi. Oricine dorește să o salute poate veni la ora 19 pm înainte de plecarea în România. Îți mulțumim pentru toată afecțiunea pe care ne-ai arătat-o de-a lungul anilor. Ada și Gabriel”, a scris mama Alesiei pe Facebook.

Potrivit iltirreno.gelocal.it, Alesia suferea de o boală cumplită. Ea a fost operată la Pisa, o intervenție chirurgicală extrem de periculoasă, dar nici aceasta nu a fost îndeajuns să îi salveze viața.

 

„A luptat cu boala necruțătoare 5 ani, toți am crezut ca va învinge”

 

Mesajele de condoleanțe curg continuu pe pagina de Facebook, oamenii exprimânu-și regretul.

„Drum lin printre îngeri prințesă!”

„Sincere Condoleanțe! Să vă întărească Bunul Dumnezeu să treceți peste aceste cumplite momente cu bine! Dumnezeu să o așeze în loc liniștit și plin cu verdeață”

„Nu am cuvinte să exprim! Să vă dea bunul Dumnezeu putere să treceți peste această încercare foarte grea! Rugați-vă că ea va fi îngerașul vostru care va sta mereu alături de voi de acum încolo. Drum lin în cer ingerașul Alessia!”

„Micuță scumpă... ești un îngeraș acum. Dumnezeu fie alături de părinții greu încercați!”

„Cuvintele sunt de prisos in aceste momente...nu putem decat sa ne rugam Domnului sa va dea putere sa treceti peste aceasta grea cumpana... veti avea un inger păzitor in plus de acum un viata voastra... Dumnezeu sa o odihneasca in Imparatia sa”

„Sincere Condoleanțe!Dumnezeu este cel care o sa vă dea putere să treceți mai "ușor" peste aceasta nenorocire. O prințesa, o dulceață de fetiță, dar și o luptătoare. A luptat cu boala necruțătoare 5 ani, toți am crezut ca va învinge, dar..... a fost răpusă. Scumpete mica și frumoasa: Dumnezeu să te odihnească alături de îngerași și sa le dai părinților tai putere sa treacă, peste aceasta plecare a ta la Ceruri! Cuvintele sunt de prisos!Nu te vom uita niciodată, frumoasă mică și gingășa?”

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel