Italia. Fetița româncă abandonată în spital după ce s-a infectat cu COVID, este acum cerută înapoi de mama ei

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Mama fetiței românce abandonată într-un spital din Italia după ce s-a infectat cu noul coronavirus o vrea înapoi, la un an după ce micuța a fost adoptată. 

Presa din Italia scrie despre povestea incredibilă a unei fetiței românce, abandonată într-un spital din Palermo când avea doar patru luni, după ce s-a infectat cu coronavirus. După un an, micuța și-a găsit o familie iubitoare, însă acum, mama sa biologică o vrea înapoi.

 

Mama biologică spune că nu a vrut s-o abandoneze

 

Micuța Sara avea doar patru luni când s-a infectat cu coronavirus. Mama sa a lăsat-o în grija unor cunoștințe, iar de aici a ajuns la spitalul pediatric din orașul sicilian Palermo.

După câteva luni de singurătate, micuța și-a găsit o familie iubitoare, însă mama sa biologică susține acum că nu a vrut niciodată să o abandoneze.

Potrivit publicației Ragusa News, în octombrie 2020, mama sa a lăsat-o pe Sara în grija unei cunoștințe, iar ea s-a întors în România pentru a participa la înmormântarea surorii sale. După ce fetița a locuit două luni cu prietena mamei, aceasta a refuzat să mai aibă grijă de ea.

"Dacă ea nu a vrut-o, eu nici atât. Dacă mi-o lași mie, o arunc pe geam", ar fi spus femeie care ar fi trebuit să aibă grijă de copilă.

Fetița născută dintr-o relație extraconjugală și nerecunoscută de tatăl său a fost abandonată la spital și îngrijită de medici, înainte ca un tribunal să îi găsească o familie iubitoare care să o răsfețe cu hăinuțe și jucării.

Mama sa biologică, arestată la întoarcerea în Sicilia, s-a opus adopției. "Nu am vrut să o abandonez. O vreau înapoi, e fiica mea". 

Cazul a stârnit un interes național, iar acum se așteaptă cu sufletul la gură o decizie privind soarta Sarei.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel