Italia. Mama fetiței de 18 luni, violată și ucisă de un român, mărturii cutremurătoare: „Am pierdut totul!”

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:

Silvia Barni, în vârstă de 24 de ani, mama lui Sharon, fetița de 18 luni violată și ucisă de Gabriel Robert M., a decis, pentru prima dată de când s-a întâmplat tragedia, să scrie o scrisoare și să povestească despre sentimentele ei.

„Te-am ținut în brațe și legănându-te îmi imaginam viitorul nostru împreună: mamă și fiică. Când ai fi crescut am fi putut fi ca două prietene, ca două surori! 

În acea blestemată zi de 11 ianuarie l-am sunat de mai multe ori și am fost amăgită!”, spune Silvia în scrisoare.

Amăgită de partenerul ei român care, în mod evident, încerca să o liniștească cu privire la starea de sănătate a fetiței. 

„Bunica ta, mama mea, a mers imediat să te vadă și și-a dat seama că erai bolnavă, că erai în stare gravă și a apelat la ajutor... Nu caut răzbunare, caut dreptate! 

Te-am pierdut, comoara mea! Am pierdut și pe cine era alături de mine! Am pierdut totul!”, a mai scris mama lui Sharon.

Mama fetiței a anunțat deja că vrea să fie parte civilă în procesul împotriva partenerului ei. Între timp, avocatul său i-a invitat pe cetățenii din Cabiate să rămână aproape de familia Silviei, într-un moment atât de delicat și dificil de înfruntat.

 

Sharon a ajuns în stare gravă la spital

 

Autopsia a confirmat violența suferită de copil, chiar și în zilele premergătoare crimei. Tatăl ei vitreg, Gabriel Robert M., care se află acum în închisoare pentru o acuzație de crimă, povestise despre un accident în care micuța Sharon a fost victima.

În 11 ianuarie Sharon, în vârstă de 18 luni, a murit la scurt timp după internarea ei la spitalul Giovanni XXIII din Bergamo. Fetița, care locuia în Cabiate, Como, a ajuns în condiții grave la spital.

Acasă cu ea, la momentul tragediei, era doar partenerul mamei sale, Gabriel Robert M., în vârstă de 25 de ani de origine română. Tânărul a raportat un accident domestic: de fapt, el a spus că un reșou a căzut peste fetiță și a rănit-o. Cu toate acestea, Gabriel nu a însoțit-o la spital, ci bunica fetiței, care a observat-o inconștientă și a dus-o la urgență.

Mama lui Sharon se afla la serviciu în momentul tragediei și își încredințase fiica partenerului ei.

În ciuda unei intervenții chirurgicale de urgență, micuța Sharon a murit. Rănile au fost prea grave.

 

Violența sexuală nu a avut loc în ziua morții

 

Versiunea raportată de tatăl vitreg al copilului nu i-a convins niciodată pe anchetatori, iar pe 23 ianuarie, tânărul a fost arestat sub acuzația de rele tratamente care au dus la moartea victimei și violență sexuală.

Rezultatele șocante ale autopsiei pe corpul lui Sharon au confirmat că fata ar fi fost bătută câteva zile, nu numai în acea dramatică zi din 11 ianuarie. Nu numai atât: corpul fetei era acoperit de vânătăi și semne de violență, pe membrele inferioare și superioare.

De asemenea, Gabriel Robert M., în vârstă de 25 de ani, ar fi abuzat-o sexual, așa cum a apărut în timpul examinării post-mortem. Cert este că violența sexuală nu a avut loc în ziua morții sale, ci cu câteva zile înainte.

Cauza morții ar fi atribuită unei leziuni profunde la cap.

Întrebat la câteva zile după arest, tânărul român și-a folosit dreptul de a nu răspunde și, prin urmare, a ales să nu răspundă la întrebările judecătorului de instrucție.

 

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel