Italia. Familie de ROMÂNI, BĂTUTĂ GRAV. Copilul a ajuns de URGENȚĂ la spital

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

O familie de români a fost bătută crunt în după-amiaza zilei de vineri de trei tineri în localitatea Carmignano di Brenta, Italia.

Potrivit padovaoggi.it, totul a început după ce mai mulţi copii, printre care şi băiatul românilor, în vârstă de 9 ani, se jucau cu pistoalele cu apă în curtea clădirii în care locuiesc. 

La un moment dat, M. G. F., o femeie de 32 de ani, din Coasta de Fildeş, nemulţumită de zgomotul pe care îl făceau copiii, a coborât în curte şi l-a lovit pe băiatul român cu pumnul în față. De partea băiatului au sărit părinţii acestuia, tatăl de 33 de ani, şi mama, de 39 de ani. Femeia din Coasta de Fildeş a fost susţinută de iubitul ei, K. M., de 37 de ani, din Ghana, şi de un alt bărbat din Ghana, de 51 de ani.

Din bătaie familia de români a avut nevoie de spitalizare. Micuţul a fost transportat în stare gravă la spital, după ce a fost lovit din nou, s-a dezechilibrat şi s-a lovit cu capul de asfalt. Părinţii băiatului au fost loviţi şi ei, iar în urma leziunilor căpătate au nevoie de cel puţin câte opt zile de spitalizare pentru a se recupera.

Cei trei agresori au fost arestaţi.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel