Italia. Familia fetiței ROMÂNCE dispărută, DISPERATĂ. „Dacă o mai caută, vor muri”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Elena Petriu, o minoră de origine română în vârstă de 14 ani, a fost dată dispărută din 14 ianuarie, după ce a plecat spre școală și nu s-a mai întors acasă. Minora este căutată de autorități și de familia făcând un apel la populație pentru găsirea ei cât mai rapidă.

Potrivit ilgiorno.it, una din ipotezele poliției este aceea că minora a plecat în mod voluntar cu prietenul ei, un adult de etnie romă, care pare să trăiască într-o tabără nomadă în Lomellina. De asemenea, în momentul de față, tânărul ar fi investigat pentru răpirea copilului.

Un anume Marius ar fi sunat familia fetei și le-ar fi spus părinților, în limba română, că fiica lor este cu nepotul lui, iar dacă o mai caută, vor muri.

Familia este disperată și lansează apeluri peste tot. Cazul Elenei Petriu a fost prezentat și pe Rai 3, în timpul emisiunii „Cine a văzut-o?”.

Citește și Italia. Elevă ROMÂNCĂ de 14 ani, DISPĂRUTĂ. Telefonul misterios primit de părinți (VIDEO)

„Trebuie să-mi dați fiica înapoi, vă rugăm să o lăsați în pace și să nu o răniți, este doar o fetiță. Adu-o acasă sau las-o unor prieteni pe care îi cunoaștem. Oricine o ascunde va ajunge în închisoare, este o crimă să ascunzi un minor. Nu voi face pace cu nimeni până când fiica mea nu va fi în siguranță și toată lumea va merge în închisoare", a jurat mama fetei”, a declarat mama Elenei.

Colegii de clasă ai Elenei și localnicii organizează un protest la lumina lumânărilor, luni seara, la parcul din Via Bizet din Pioltello.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel