Italia. Emil, șoferul român care a provocat accidentul mortal, ELIBERAT din închisoare

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

Șoferul român care și-a distrus familia pe o autostradă din Italia a fost eliberat din închisoare.  

Emil Ciurar, șoferul de 30 de ani din Bistrița-Năsăud, acuzat de omucidere multiplă după ce a adormit la volanul unui Volkswagen Sharan, pe autostrada A1, în Italia, a fost eliberat din închisoare.

Potrivit publicației La Repubblica, românul va face arest la domiciliu în Napoli, la o rudă, acolo unde ar fi trebuit să ajungă cu familia în ziua tragediei. 

În fața judecătorului, Emil Ciurar nu a dorit să răspundă la nicio întrebare în timpul interogatoriului, fiind vizibil în stare de șoc, după ce și-a omorât părinții și doi dintre copii.

Decizia de eliberare a fost contestată

 

Un judecător a validat arestarea lui Emil Ciurar sub acuzația de omucidere culpabilă multiplă, decizie contestată de procurorul Roberto Rossi, cel care conduce ancheta în acest caz. Românul va trebui să trăiască, de acum înainte, cu gândul că și-a băgat părinții și copiii în pământ.

Tânărul a postat pe pagina lui de Facebook fotografiile celor patru membri ai familiei care au murit în accident, alături de un mesaj în care spune că nu-i va uita niciodată.

Emil a povestit ultimele secunde înainte de carnagiu

 

Vineri, 5 iunie, Emil Ciurar a adormit la volan unui Volkswagen Sharan și a provocat un accident teribil pe autostrada A1, între Arezzo și Monte San Savino. În mașină se aflau 8 persoane: șoferul, soția acestuia, cei patru copii ai cuplului și bunicii paterni ai acestora din urmă.

Doi dintre copiii lui Emil Ciurar - o fetiță de 8 luni și un băiețel de 10 ani -, precum și părinții acestuia, au murit pe loc după impactul mașinii cu un TIR.

Aflat într-o celulă din închisoarea Arezzo, fiind acuzat de omucidere rutieră multiplă, Emil Ciurar încearcă să refacă ultimele clipe înainte de producerea tragediei.

„Tata a țipat la mine: Fii atent! Am deschis ochii, am văzut TIR-ul în fața mea și am încercat să trag stânga de volan. Câțiva centimetri și i-aș fi putut salva pe toți”, își amintește bărbatul.

Vezi aici mărturia completă a românului.

roman accident italia eliberat din inchisoare

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel