Italia. El este tânărul român împușcat mortal cu trei focuri de armă: Adrian își spunea povestea la TV în urmă cu 7 ani (VIDEO)

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

Un tânăr român, în vârstă de 30 de ani, a fost împușcat mortal sâmbătă dimineață, în Roma, Italia. Este vorba despre Adrian Pascu, ucis în holul unui bloc. Pizzarul din Ponte Milvio, a sosit în Italia când avea 13 ani și fusese arestat de două ori pentru furt. În noaptea de vineri spre sâmbătă a fost împușcat de trei ori: în 2014 și-a spus povestea la Tv2000.

Adrian Pascu, un tânăr de origine română, în vârstă de 30 de ani, a fost împușcat de trei ori în stomac, în apropierea puțului liftului din holul clădirii în care locuia, între Torrevecchia și Primavalle, la periferia vestică a Romei. Pe măsură ce trec orele, întrebările legate de această crimă cresc, datorită unui trecut dificil în care se remarcă mai multe arestări pentru furt și droguri.

Adrian își spunea povestea la TV în urmă cu 7 ani 

 


Pascu a vorbit public despre primii săi ani în Italia în 2014, în timpul emisiunii "Siamo noi" de pe Tv2000, canalul Conferinței Episcopale Italiene. Cu această ocazie, el a povestit despre arestarea și încarcerarea sa, amintind că A ajuns la Milano la 13 ani fără părinți pentru o viață mai bună, a povestit el prezentatorului. „Eram cu prieteni care făceau infracțiuni, iar eu m-am trezit la mijloc și am început să le fac împreună cu ei, în special furturi. Am fost arestat în 2008, prima dată, apoi o altă dată la Roma“.

Vezi și: Italia. Tânăr român, împușcat mortal cu trei focuri de armă: „Pare a fi o execuție în toată regula”

Întâlnirea cu un preot și cu un asistent social, a declarat pentru Tv2000, i-a schimbat viața: o locuință, un loc de muncă la o pizzerie din Ponte Milvio, prieteni noi. Cu toate acestea, cineva, între vineri seara și sâmbătă dimineața, l-a ucis în holul unei clădiri aparținând lui Francesco Maria Greco, împușcându-l de la mică distanță, probabil cu ajutorul unui amortizor de sunet, apoi a fugit, lăsându-l în fața cabinei liftului.

Întrebări despre ultimele ore de viață ale lui Adrian Pascu

 


Poliția a fost chemată sâmbătă dimineață, în jurul orei 8.00, de către un locuitor care a observat cadavrul, însă crima a avut loc cu câteva ore mai devreme. Anchetatorii de la Brigada Mobilă vor să înțeleagă când anume a fost ucis tânărul de 30 de ani și să pornească de acolo pentru a reconstitui mișcările și momentele în care acesta a fost ucis, începând cu strângerea mărturiilor unor rude apropiate (Pascu locuia în via Greco cu câteva rude), prieteni, angajatori și alte persoane care pot furniza indicii și elemente utile.

Au fost confiscate telefoane mobile și calculatoare, au fost solicitate înregistrări telefonice și au fost confiscate înregistrări video de la camerele de luat vederi din zonă. Scopul anchetatorilor este de a reconstitui ultimele ore de viață ale lui Adrian Pascu pentru a înțelege cine ar fi putut avea motivul și ocazia să-l ucidă: a fost o reglare de conturi? O ambuscadă motivată de probleme de droguri? Sau crima a fost comisă din cauza unor probleme personale legate de alte aspecte ale vieții tânărului de 30 de ani? Rezultatele autopsiei sunt așteptate în zilele următoare, relatează Roma Today.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel