Italia. El este șoferul român, mort după ce a intrat cu camioneta sa sub remorca unui TIR. Andrei avea 41 de ani

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Grav accident  de circulație, vineri, pe cea mai periculoasă autostradă din Italia. Un camion de mici dimensiuni a intrat în plin într-un autotren articulat pe A4, între Pradipozzo și Summaga: șoferul primului vehicul, Andrei Cornel Brăteanu, în vârstă de 41 de ani, rezident în România, a murit. 

Un camion de mici dimensiuni a intrat în plin într-un autotren articulat pe A4, între Pradipozzo și Summaga: șoferul primului vehicul, Andrei Cornel Brăteanu, în vârstă de 41 de ani, rezident în România, a murit.

Autostrada A4 a fost închisă timp de peste 3 ore și jumătate. Era ora 15.20, iar traficul era deja îngreunat din cauza lucrărilor la cea de-a treia bandă de circulație. Andrei Cornel Brăteanu nu și-a dat seama că în fața lui, oprit pe banda de încetinire, se afla un camion cu prelată.

Citește și: Șofer român, mort în Italia, după ce a intrat cu camioneta sa sub remorca unui TIR

Impactul dintre camionul său și autotren a fost terifiant și a provocat imediat o coadă de 5 kilometri, automobiliștii trecând cu viteza melcului prin intersecția de la Portogruaro. La fața locului s-au deplasat de urgență echipele de pompieri de la detașamentele din Portogruaro și Motta di Livenza, ambulanțele Suem 118 și angajații concesionarului Autovie Venete. După câteva minute, carosabilul spre est a fost închis, iar ieșirea obligatorie a fost stabilită la San Stino di Livenza. La câțiva metri de locul accidentului, elicopterul Suem a decolat din Treviso.

Pentru toți primii salvatori, însă, era clar că nu mai era nimic de făcut pentru românul de 41 de ani, care era blocat în resturile cabinei sale. Mai era nevoie doar de confirmarea decesului, care a sosit în jurul orei 16.40. La fața locului au sosit apoi mașinile de asistență rutieră și o dubă a firmei de pompe funebre Dal Mas, ai cărei angajați au așteptat răbdători ca pompierii să extragă trupul neînsuflețit al șoferului român din ceea ce a mai rămas din cabina sa zdrobită.

În jurul orei 18.00, cadavrul a fost luat de la întreprindere și transferat la morga din Portogruaro, în timp ce agenții Polstrada (Poliția rutieră) din San Donà au procedat la anchetele legale, informând Procuratura din Pordenone despre cele întâmplate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel