Italia. EL este românul care a vrut să-și vândă fiul de 2 ANI „pentru prestații sexuale“: „Copilul este Iisus” (VIDEO)

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Caz înfiorător în Italia, acolo unde un român încerca să-și vândă propriul copil de doi ani turiștilor din stațiunea Ostia, Roma, „pentru prestații sexuale“. 

Un tânăr de naționalitate română, în vârstă de 23 de ani, a fost arestat, după ce a încercat să-i dea un copil de doi ani unui turist, în schimbul banilor, pe care să îl poată folosi „la prestații sexuale“. Potrivit liberoquotidiano.it, bărbatul se plimba pe stradă mergea de mână cu un copilaș în vârstă de doar doi ani. La un moment dat, s-a oprit în fața unui turist și i-a oferit băiatul contra unei sume de bani. Ulterior, polițiștii au stabilit că bărbatul este chiar tatăl copilului.

Turistul care a primit oferta oribilă a anunțat de îndată poliția. Imediat o patrulă a Guardiei di Finanza l-a identificat pe bărbat, l-a urmărit pe bărbatul care a încercat să fugă și să pună rezistență și l-a arestat evitând linșarea oamenilor care între timp auziseră oroarea și s-au adunat să vadă bestia cu chip de om.

A vrut să își VÂNDĂ propriul copil, pentru SEX

 

Românul a încercat să scape de arestare în toate felurile, fugind și strigând că „copilul este Iisus”. S-a urcat apoi peste mașinile parcate, provocând panică printre turiști. După ce a fost blocat, când carabinierii l-au întrebat cine este mama copilului, el a răspuns „Nimeni”. Deși a opus rezistență arestului și i-a atacat pe oamenii legii, românul a fost imobilizat și transportat la închisoarea Regina Coeli. El va fi cercetat pentru exploatare de minori și agresare a unui oficial.

Bărbatul l-a adus pe plajă pe băiețelul care purta doar chiloți, era subnutrit, murdar și plângea disperat când polițiștii l-au luat cu ei.  Micuțul a fost dus de urgență la un spital din Ostia pentru a primi tratament, urmând a fi plasat în custodia autorităților. El era într-o stare de sănătate precară, fiind deshidratat. 

Micuțul, în stare de șoc: nu vorbește

 

Copilul, potrivit Il Messaggero, nu vorbește nici acum, iar psihologii și medicii care îl tratează încearcă să înțeleagă dacă asta se datorează șocului sau este vorba despre o patologie. Băiatul este în continuare în spital, mama, bunica și o mătușă au încercat să-l vadă mergând la spital, dar deocamdată copilul este încredințat serviciilor sociale și probabil nu se va mai întoarce în scurt timp la familie.

Tatăl băiețelului,  un român de etnie romă de 23 de ani, locuia în complexul Le Salzare, o zonă degradată locuită în principal de romi și bosniaci, unde trăiește în condiții de disconfort extrem, cu case insalubre și condiții de igienizare dezastruoase. De acolo, bărbatul a plecat cu fiul său pe jumătate dezbrăcat și l-a dus la plajă încercând să-l vândă baștilor: a cerut bani în schimbul abuzului asupra băiatului. Unui bărbat i-a spus în mod explicit: „Vrei să faci sex cu el?”, iar trecătorul supărat a avertizat autoritățile că au încercat imediat să-l oprească pe tatăl său.

Tânărul de 23 de ani a abandonat băiatul și a fugit, dar a fost arestat la scurt timp după acuzația de exploatare a prostituției copilului și rezistență la funcționarii publici, potrivit Leggo.it.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel